דליות בפות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליות בפות
    בינה
    21/02/2011

שלום
    אני בת 32 ואמא לשתי בנות הקטנה בת 3

כשהיתי בהריון אחרון הרגשתי בליטה באיבר מין ורופא אמר לי שזה וריד שהתנפח
    וזה בכלל לא הטריד אותי
    לאחרונה עשיתי דופלר ורידי רגליים ערב הופעת נימים ופה ושם ורידים ונמצא שיש לי אי ספיקה מסוימת בשתי הרגליים. כמו כן לפני מספר חודשים על הוריד שהתנפח בפות הופיעה שלפוחית בגודל ס''מ והיה לי גירוד חזק.
    רופא נשים חשב שהבליטה באיבר מין זאת ציסטה ועכשיו יש עליה שלפוחית לכן בוא דקר לי אותה אך במקום זה ירד משם דם ואז הוא אמר לי כנראה זה בכל זאת וריד נפוח ולא ציסטה. מזה שבוע אני מרגישה כאבים לא חזקים מדי בפות אך בכל אופן זה גורם לי לחוסר נוחות וחשש (יש לי תור לרופא נשים בשבוע הבא). האם יש קשר בין אי ספיקה חלקית לדליות בפות? האם יכול להיות שיש לי קריש?
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליות בפות

הוספת תגובה

• דליות בפות - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    28/02/2011

לפעמים ובמיוחד לאחר הריונות מופיעה אי ספיוקה ורידית של מערכת וורידית שיטחית
    שמקורה בורידים מורחבים בפות ולאורך וריד הספנה ברגל.
    קודם כל מצב לא מסכן את חייך אך בהחלט רצוי לטפל בשל דימומים אפשריים בעת קיום יחסי מין ונפיחות וכאב לאורך ורידים מורחבים ברגל
    במידה וקיימת אי ספיקה של וריד הספנה מומלץ לעבור ניתוח להסרתו-רגיל כגון סטריפינג או באחד משיטות חדשניות יותר כגון ליזר\גלי רדיאו או קיטור
    בהמשך ניתן לטפל בהזרקות בקצף לוורידים מורחבים בפות
    תגשי לכירורג כלי דם לצורך בדיקה והתאמת הטיפול
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו