מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- ממצא דופלר צואריעמליה22/12/2007
אני בת 59 תוצאת בדיקת דופלר של העורק הפנימי נמצא: פלקים מסויידים במוצא העורק הגורמים להיצרות של 50-70 אחוז. עורק וחוליות כיוון זרימה תקינים.
לציין שרמת הקולסטרול שנמצאה בדמי היא גבולית וגם רמת הסוכר, לחץ הדם תקין
אני במבוכה ובפחד רב
אני יודעת שעלי להתייעץ עם כירורג כלי דם. רציתי לשמוע את דעתך למצב בהתייחס לגילי לאופציות הריפוי ואורח החיים שעלי לנהוג
מצפה לתשובה מהירה
עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הצרויות בעורקי הצואר
ד''ר ארנון קורן23/12/2007שלום רב
עליך לזהות בגופך את הגורם להצרויות כלי הדם.בשלב זה אין צורך בהתערבות כירורגית אולם בקצב הזה יהיה צורך בעתיד לנתחח בצואר.עליך לחזור על בדיקת הדופלקס מידי 6 חודשים ולהבדק על ידי כירורג כלי דם.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפלקים בעןרקי הצוואר
עמיחי דגן07/02/2008אני בן 83 חולה לב מזה 32 שנה, עברתי פעמיים ניתוחי מעקפים וצינתורים עם תומכן. לאחרונה
עברתי במשך השנה האחרונה 3 אירועים של מעין אפילפסיה עם איבוד הכרה למשך 6-7 דקות.
אי. אי. ג'י- תקין , כמוכן סיטי מוח. דופלר עורקי צוואר:
ימין
עורק משותף אין הפרעה המודינמית
עורק פנימי פלקים מסויידים במוצא העורק חוסמים את הלומן10-20%
עורק חיצוני פלקים במוצא העורק חוסמים את הלומן 10-20%
עורק -חוליות - כיוון וזרימה תקינים
שמאל
עורק משותף - אין הפרעה המודינמית
ע. חיצוני פלקים בדפנות העורק ללא הפרעה המודינמית
ע. פנימי פלקים במוצא העורק חוסמים את הלומן ב 10-20%
עורק חוליות - כיוון וזרימה תקינים
אציין שרמת הכולסטרול תקינה.
האם יש צורך בהתערבות כירורגית?
תודה, עמיחי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה לרופא
עמליה23/12/2007ראשית תודה רבה לתשובתך ועצותייך.
מה לפי ידיעתך יכולים להיות הגורם או הגורמים לתופעה שאני צריכה לזהות?
משהו שקשור למזון ? לאורח חיים מסויים ? מה נעשה אולי ואני צריכה להמנע?
אשמח לשמוע ממך
עמליה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההצרויות בעורקי הקרוטיס
ד''ר ארנון קורן08/02/2008* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהגורמי הסיכון למחלות לב וכלי דם
ד''ר ארנון קורן26/12/2007שלום רב
גורמי הסיכון הם:גנטיקה,עישון,סוכרת,יתר לחץ דם,סטרס,שומנים בדם,חוסר פעילות גופנית.עליך לזהות את הגורמים לבעיתך ולפעול בהתאם.
בברכה
דר' ארנון קורן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
מנח לא טוב ותחושת לחץ ביד וכאב פנימי בחזה
כאב בקמיצה וגולה כחולה בולטת
תוצאות בדיקות MRI ופענוח התוצאות
עזרה בפיענוח סיטי אנגיו
התייעצות בנוגע לכלי דם וכריתת נגע שיושב על עצב
בדיקה של כלי הדם של כול הגוף בבדיקה אחת
כאב חזק כמה ימים ברגל הולך צולע
חוסר תחושה בגפיים התחתונות כבר שנתיים
היעצרות בעורקי רגלים מה הנורמה
ערוץ הבריאות
האם אתם רומנטיים?