דליות ברגליים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• דליות ברגליים
    גלי
    21/04/2011

היית \י כעת אצל רופא כירורג כלי דם שמצא שיש לי דליות ברגליים והפנה אותי לעשות אולטרסאונד על מנת לוודא במאה אחוז מהיכן זה נובע, הוא אמר לי להפסיק את הגלולות ואם אחליט לעבור איזה שהוא ניתוח אם רגיל או לייזר או גלי רדיו עליי לחכות שאסיים את כל ההריונות שלי כלומר אם אני מתכננת להביא עוד ילד אז עדיף לחכות.

האם נכון או אפשר גם לפני? כמו כן הוא אמר שניתוח לייזר או גליי רדיו אומנם מעלימים את הוריד והדם מנותב לענפים אחרים כך שיכול להופיע וריד מנופח במקום אחר. אם אכן כך אז מה הטעם?

הוא הציע ניתוח כדי לשחרר את המסתמים במפסעות.
    אשמח לשמוע דעתכם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    דליות ברגליים

הוספת תגובה

• דליות ברגליים - תגובה

ד''ר ארנון קורן
    09/05/2011

שלום רב,
    לפי תשובת הרופא אצלו ביקרת ,הרי הוא עובד בשיטות המיושנות של ניתוח סטריפינג.ניתוח זה עומד להעלם.ניתוח אנדולייזר הוא המילה האחרונה מבחינת תוצאות ואסטתיקה.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אבל האם נכון שעדיף לחכות שאסיים

גלי
    10/05/2011

כלומר במידה ואני מתכננת עוד ילדים האם. להמתין עם זה? בינתיים זה לא אסטטי וכואב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו