פקקת ורידים עמוקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• פקקת ורידים עמוקה
    תמי
    27/04/2011

אני בת 44 וקיבלתי לפני 3 חודשים פקקת ורידים עמוקה וקשה במפשעה ובבטן. מטופלת בקלקסן ועמודת להתחיל עם קומדין. במשך השנה האחרונה התלוננתי על כאבים ברגל שמאל ושלחו אותי לאורטופדים שחשבו שזה נובע מבלט דיסק שיש לי,.לאחר בדיקות רבות שאני עושה נתגלה אצלי מוטציה בדם גנטית שגורמת לקרשיות יתר (כמו כן לקחתי גלולות). לאחרונה יתברר שיתכן שיש לי תסמונת מיי טרנר.אני עדין עם כאבים חזקים ברגל, ועם קושי בתפקוד עמידה הליכה וכו'. ברצוני לציין שבשנים האחרונות אני סובלת אחת לכמה חודשים מחולשה ותשישות של הגוף שמלווה לעיתים עם נימול וקושי בנשימה ודיבור. זה יכול לעבור לאחר כמה שעות או לפעמים ימים. עד היום עוד לא מצאו את מקור הבעיה. ברצוני לדעת האם שמעתם על תסמונת מיי טרנר ?והאם יש נסיון בארץ לטיפול של הסטנד להרחבת כלי הדם.? והאם יש קשר לחולשות וכל מה שמלווה להיצרות כלי דם. אשמח על תגובתכם.
    תודה
    תמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פקקת ורידים עמוקה

הוספת תגובה

• פקקת ורידים עמוקה - תגובה

ד''ר ארנון קורן
    09/05/2011

שלום רב
    אנא העבירי את שאלתך להמטולוג.
    בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו