תוצאות בדיקת הדופלקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• תוצאות בדיקת הדופלקס
    הלנה ב
    03/06/2011

שלום,

אני בת 65, גובה 1.68, משקל 82 ק"ג.
    תוצאות בדיקת הדופלקס שלי הן סתימות 49% דו צדדי.
    אני אבצע בדיקה חוזרת בעוד חצי שנה.
    אני לוקחת כבר תקופה ארוכה כדור אחד של אספירין 100 מ"ל כל יום.
    אני גם מטופלת בכדורים לטיפול בלחץ דם, סוכרת (ללא אינסולין) ושומנים בדם (קריסטור)
    1. האם מצבי גרוע עקב תוצאות בדיקת הדופלקס?
    2. מה לדעתך המשך הטיפול?
    3. האם יעזור לשיפור מצבי אם אלך כל יום על ההליכון?
    4. האם עליי לשנות את התזונה או שזה לא קשור?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    תוצאות בדיקת הדופלקס

הוספת תגובה

• תוצאות בדיקת הדופלקס - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    03/06/2011

דופלקס של מה-עורקי הרגליים?עורקי הצואר?ורידי הרגליים?
    תפרטי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עורקי הצוואר

הלנה ב
    03/06/2011

היצרויות לא משמעותיות בעורקי התרדמה(קרוטיס) כנראה את מתכוונת בעורק הפנימי(היצרויות בעורק החיצוני חסרות כל חשיבות מכיון שלא מספקות דם למוח)-סיכוי לאירוע מוחי נמוך ביותר,מומלץ לחזור על בדיקה בעוד כשנה.
    היצרויות הנ''ל משקפות נוכחות מחלה טרשתית בכל עורקי הגוף-תהליך אפשר להגיד טבעי של הזדקנות הגוף.
    בכדי לעצור התקדמות המחלה טרשתית )atherosclerosis) ולמנוע סיבוכים שלה-כגון אירוע לבבי,אירוע מוחי,פצעים ברגליים וכו' מומלץ פעילות גופנית קבועה,הפסקת עישון,ירידה במשקל,תזונה נכונה,איזון סכרת ויתר לחץ דם-תגשי לרופא משפחה לקבל הסבר וטיפול מלא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עורקי הצוואר - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    03/06/2011

היצרויות לא משמעותיות בעורקי התרדמה(קרוטיס) כנראה את מתכוונת בעורק הפנימי(היצרויות בעורק החיצוני חסרות כל חשיבות מכיון שלא מספקות דם למוח)-סיכוי לאירוע מוחי נמוך ביותר,מומלץ לחזור על בדיקה בעוד כשנה.
    היצרויות הנ''ל משקפות נוכחות מחלה טרשתית בכל עורקי הגוף-תהליך אפשר להגיד טבעי של הזדקנות הגוף.
    בכדי לעצור התקדמות המחלה טרשתית )atherosclerosis) ולמנוע סיבוכים שלה-כגון אירוע לבבי,אירוע מוחי,פצעים ברגליים וכו' מומלץ פעילות גופנית קבועה,הפסקת עישון,ירידה במשקל,תזונה נכונה,איזון סכרת ויתר לחץ דם-תגשי לרופא משפחה לקבל הסבר וטיפול מלא
    בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו