שימוש בגרביון לחץ בהריון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שימוש בגרביון לחץ בהריון
    שושי
    18/06/2011

שלום רב,
    אני בשבוע 28 בהריון שני (בהריון הראשון לא היתה בעיה של ורידים נמוכים). החל מלפני יומיים אני עם גרביון לחץ וזאת בשל הוראת הרופא שהודיע לי שאני חייבת. הגרביון באמת עושה פלאים, הרגליים לא כואבות ויש לי יותר אנרגיה. מה שגורם לכך שחזרתי להליכות שמהן נמנעתי בגלל הרגליים הכואבות והורידים הנפוחים (הקרסוליים לא מתנפחים לי). השאלה היא האם זה בסדר לעשות ספורט עם הגרביון, והאם אפשר לשחות איתו (אני שוחה 3 פעמים בשבוע וזה נורא מעיק להוריד וללבוש כל פעם) הבנתי שבזמן שינה חייבים להוריד, האם זה כולל שנת צהריים קצרה?
    תודה, שושי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שימוש בגרביון לחץ בהריון

הוספת תגובה

• שימוש בגרביון לחץ בהריון - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    09/08/2011

בזמנן שכיבה(כולל שינת צהריים) ובעת שחיה-אין צורך בגרב אלסטי,ניתן להתאמן עם גרב אלסטי ללא כל בעיה או הגבלה
    ממליץ להבדק ע''י כירורג כלי דם כחודשיים לאחר הלידה במטרה לשקול המשך טיפול או מעקב בלבד
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילול דם לקראת לידה

שושי
    09/08/2011

כבר חודשים שאני עם גרביון לחץ שמקל עלי את התפקוד, כרגע אני חודש לפני תאריך הלידה. נמצאת במעקב אצל כירורג כלי דם והוא אבחן טרומבוזות בירך חיצוני וזאת מהסתכלות בלבד ללא בדיקות אחרות. הרופא המליץ על זריקות לדילול הדם לפני הלידה, אך בדיקות הדם שלי מצביעות על טסיות נמוכות (104 בבדיקת דקירה באצבע ו140 בבדיקת דם מהוריד). אני חוששת מדילול דם במצב כזה, כמובן שאתייעץ עם המטולוג, אך אשמח לקבל דיעה נוספת בפורום (לא מחייבת כמובן).
    תודה שושי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• דילול דם לקראת לידה - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    09/08/2011

אינני חושב שפרט לגרב אלסטי צריך להוסיף מדללי הדם
    במידה ורופא מטפל מחליט בכל זאת לתת לך זריקות של קלקסן לדילול הדם-רמת הטסיות נמוכה במקצת אך לא מונעת טיפול הנ''ל
    תרגישי טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו