ורידים ברגליים וטיסות ארוכות

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ורידים ברגליים וטיסות ארוכות
    דיקלה
    26/06/2011

בוקר טוב!

בת 26, לא מעשנת, לוקחת גלולות למניעת הריון.

לפני כשנה וחצי התחילו לי כאבים בשוק ימין ויצא וריד בולט, אחרי דופלקס שללו DVT אבל מצאו -
    אי ספיקת ספנה קטנה ימין ואי ספיקת ספינה גדולה בשמאל (ויש באבחנה עוד מילה שאני פשוט לא מצליחה לקרוא זה נראה כמו פריסקיף)
    הייתי בדיוק לפני טיסה לאירופה, הרופא המליץ על גרב אלסטית ונתן מרשם ואמר שיהיה צורך לעשות טיפול מתישהו. (ניתוח לייזר)
    לא ממש הבנתי את המשמעות של האבחנה ואשמח להסבר. האם מדובר בבעיה "קוסמטית" בלבד או שיש לזה השלכות רפואיות?
    .

בימים אלו אני מתכננת טיול לארה"ב, חוף המערבי, לאור שעות הטיסה הארוכות אני רוצה לוודא שאין מניעה כלשהי לטוס. הרי מצד אחד שללו DVT אבל מצד שני כן היו ממצאים כלשהם (שאני לא מבינה כל כך את משמעותם) וכן המליצו לי על גרב וכד' בטיסה קצרה יותר.

כמו כן אשמח לדעת האם מומלץ לעשות את הטיפול לפני או אחרי הריונות אם מתוכננים בכמה שנים הקרובות
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• ורידים ברגליים וטיסות ארוכות - תגובה

ד''ר איגור מנביץ'
    09/08/2011

ממליץ לגשת לקופת חולים לכירורג כלי דם-לבדיקה והחלטה על צורך טיפולי
    אין סכנה מיידית לבריאותך אך במידה ולא תשתמשי בגרב אלסטי בדרך קבע עם הזמן יופיעו ורידים בולטים יותר אף יכולים להופיעה פצעים
    רפואה שלמה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו