מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אנמיה תורשתיתויקי26/01/2011
בוקר טוב הילדה שלי בת שנתיים ויש ה 2 סוגי אנמיה תורשיתיות G6PD שירשה מחמתי וטלסמיה שניראה לנו שמבעלי השאלה שלי אם זה תורשתי אין דרך לעלות או לישמור על רמת הברזל?תוספות ברזל או תזונה מסויימיים?ואיך זה יכול להשפיע על חיי הילדה שלי?קראתי באינטרנט שאם זה תורשתי זה לא מסוכן האם זה נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אנמיה תורשתית - תגובה
פרופ' חיים ביבי30/01/2011יש כל מיני סוגי טלסמיה רצוי לשאול את הרופא המטפל ובמידת הצורך לפנות להמטולוג ילדים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשך ילדה כבת 3.8 שחולה הרבהחנית25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
המשך ילדה כבת 3.8 שחולה הרבה - תגובה
פרופ' חיים ביבי30/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ספירת דםחנית25/01/2011
המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר
WBC-Leucocytes | 10*3/micl | (
4.5 )
13.5 *
26.9
|
RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | *
3.31 (
4.1 )
5.3
|
Hemoglobin | g/dl | *
8.8 (
12 )
15
|
Hematocrit | % | *
26.7 (
34 )
43
|
MCV-Mean Cell Volume | fl | (
72 *
81 )
88
|
MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | (
26 *
26.6 )
32
|
MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl l | (
32 *
33 )
37
|
RDW-Red Cell Distri.Width | % | (
11.6 *
13.4 )
15
|
Platelets | 10*3/micl | (
150 *
367 )
450
|
MPV-Mean Platelet Volume | fl | (
8.5 *
11.2 )
12.9
|
Neutrophils % | % | (
40 )
60 *
77.1
|
Lymphocytes % | % | *
12 (
33 )
48
|
Monocytes % | % | (
3 *
10.4 )
13
|
Eosinophils % | % | (
0 *
0.3 )
5
|
Basophils % | % | (
0 *
0.2 )
2
|
Neutrophils # | # | (
1.8 )
8 *
20.72
|
Lymphocytes # | # | (
1.5 *
3.24 )
6.5
|
Monocytes # | # | (
0 )
1.1 *
2.79
|
Eosinophils # | # | (
0 *
0.08 )
0.6
|
Basophils # | # | (
0 *
0.06 )
0.2
|
CBC Remark | | לחץ לתוצאות
|
המטולוגיה - משטח מיקרוסקופי
Neutrophils % confirm. | % | (
40 )
60 *
72.5
|
Band % | % | (
0 )
6 *
8.1
|
Lymphocytes % confirm. | % | *
14.8 (
33 )
48
|
Monocytes % confirm. | % | (
3 *
4.7 )
13
|
Eosinophils % confirm. | % | (
0 *
0 )
5
|
Basophils % confirm. | % | (
0 *
0 )
2
|
Remarks | | לחץ לתוצאות
|
מבוטח נכבד, עם קבלת תוצאות הבדיקה, נא פנה לרופא לקבלת הסבר על משמעותן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ילדה בת 3.8 שחולה הרבה
חנית26/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהספירת דם - תגובה
פרופ' חיים ביבי30/01/2011יש צורך בבדיקה אצל הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ויטמיניםאביטל25/01/2011
הילד שלי בן 11 חודש.
מאז שהיה בן חודש לא הסכים לקחת ויטמין D וכך גם ברזל. ניסיתי לטפטף, ניסיתי בכפית אך ללא הצלחה.
נתתי לו במטרנה. משהי אמרה לי שאין לזה שום חשיבות.. וזה כאלו לא נתתי בכלל. (ברזל ו-D).
האם עלי לדאוג? מה המשמעות אם עד כה לא קיבל את הויטמינים? על מה זה יכול להשפיע?
(יש לציין שהנקתי עד גיל חצי שנה מלא ומאז הוספתי גם מטרנה ואוכל מוצק, ובנוסף מניקה עד היום)
אודה לתשובה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ויטמינים - תגובה
פרופ' חיים ביבי30/01/2011אם הילד אוכל טוב אין מקום לדאגה. ברגע שירצה ויוכל אפשר לתת ויטאמין D שנותנים בכל גיל. לגבי ברזל -רצוי לבצע ס.דם אם ספירת הדם תקינה אפשר לעקוב ואם נמוכה יש צורך בברזל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פריחה - האם אדמדמתשרה24/01/2011
שלום
בתי בת שנתיים מיום חמישי בלילה לא ישנה טוב, הרגשתי שמציק לה משהו וביום שישי ושבת היתה עם חום גבוה, אדמומיות חזקה בעיניים והקיאה פעמיים בשבת. ישנה הרבה יחסית.
אתמול כבר בלי חום והיום יצאה לה פריחה בגב ובבטן
תפקדה היום כרגיל, הייתה בגן, אכלה כרגיל וכו'
ייתכן שזו אדמדמת?
האם שלב זה מדבק? אפשר ללכת לגן?
נמנעתי מללכת לרופאה בגלל כל המחלות בקופ"ח
תודה
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פריחה - האם אדמדמת - תגובה
פרופ' חיים ביבי25/01/2011יתכן ומדובר באדמדמת רצוי בכל זאת בדיקת רופא ילדים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- ריח רע מהראשליהיא24/01/2011
בת 6 חודשים
יש לה ריח לא נעים מהראש
לציין כי יש לה קשקשים/ יובש בראש שאובחן כסבוראיק דרמטיטיס
האם קשור?
האם הריח דורש בדיקה או טיפול?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ריח רע מהראש - תגובה
פרופ' חיים ביבי25/01/2011יתכן בהחלט כי הריח מהפריחה יש צורך בבדיקת רופא ילדים ו/או רופא עור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כאביםלין24/01/2011
שלום,
בני בן שנתיים, מזה שבוע מאוד קשה לו לעשות קקי הוא ממש מתאמץ ובוכה הייתי חוששת לעצירות אך זה קורה גם כשהוא מוציא צואה רכה.
מה יכולה להיות הסיבה?
תודה מראש,
לין* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבים - תגובה
פרופ' חיים ביבי25/01/2011יש צורך בבדיקת רופא ילדים לשלילת תהליך באזור פי הטבעת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה הכוונה לתהליך?
לין25/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חיסונים בגיל 4 חודשיםליעד23/01/2011
בעוד כשבועיים לבני ימלאו 4 חודשים וקבענו לו תור לקבלת חיסון כשבנוסף עליו גם לקבל את החיסון השני בסדרה של חיסון ה"רוטא" ואחות טיפת חלב בקשה שנעשה את החיסונים יחד באותו היום.
שאלתי, מתוך ידיעה כי לשני החיסונים יש תופעות לוואי אפשריות האם נכון לתת אותם יחדיו או שנכון יהיה לתת אותם בהפרש של מספר ימים האחד מהשני?
תודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חיסונים בגיל 4 חודשים - תגובה
פרופ' חיים ביבי25/01/2011אפשר לתת את כל החיסונים באותו יום בד"כ לא נצפו יותר תופעות לוואי.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פטריהלימור23/01/2011
לבת שנה (בת שנה וחצי) היה כמה פעמים פטריה בלשון
טופלה במשחה דקטרין אורל ג'ל שעזרה מהר מאוד
הרופאה אמרה לי שאני לא צריכה לבוא בכל פעם ואם אני מזהה את הפטריה אני יכולה לשים מהמשחה שוב.
השאלה שלי :
האם הסימן היחיד הוא לובן בלשון או יש עוד משהו שיכול לעזור לי לאבחן ?
וכמה ימים נמשך הטיפול במשחה ? (אני שמה 3 פעמים ביום)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מקפיצה
לימור23/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהפטריה - תגובה
פרופ' חיים ביבי25/01/2011אם יש לובן וסירוב או בעיה באכילה יש טעם בטיפול.הטיפול ניתן כל זמן שיש בעיה במידה והלובן נעלם או/ו התיאבון משתפר אפשר להפסיק..
אבל..יש צורך לברר את הסיבה לפטרת חוזרת. !!!
יש צורך לבדוק מתן תרופות או גרום אחר...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גוף לתינוקתא22/01/2011
שלום,
יש לנו תינוקת מקסימה בת 4 חודשים. ב"ה גדלה ומתפתחת יפה.
בשלושה-ארבעה ימים האחרונים שמתי לב לתופעה מאוד מוזרה...
- במהלך היום חום הגוף שלה נע בין 37 ל-37.4 ואז בשעות הערב,בסביבות שבע הוא עולה ל-38/ 38.1 וכשעה שעתיים אחכ יורד שוב. מאוחר יותר בשעות הלילה הוא אף מגיע ל-36.5 וכדומה....
אין תופעות נוספות שאני יכולה לציין. היום הינו אצל רופאת ילדים שעשתה בדיקה כללית ואמרה כי הכל ניראה תקין.
האם יכולות להיות כאילו תנודות בחום גוף?מדובר בכמעלה וחצי... ולמה תמיד בערב זה עולה? ואחרי שעה יורד משמעותית ללא התערבות..? (נמדד עם 2 מדחומים שונים).
אנא תשובתכם.....
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אשמח לקבל תשובה-השאלה לא נענתה
א24/01/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחום גוף לתינוקת - תגובה
פרופ' חיים ביבי25/01/2011אם התופעה תתמשך ...רצוי לבצע בדיקות בסיסיות כגון בדיקת שתן וספירת דם.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- עוד שאלה קטנהלילי22/01/2011
יש לי שאלת המשך לגבי הילד עם מחלת ההנשיקה - מתאריך 21.1
אני מודה מאוד על המהירה.
לבני אין חום מזה 3 ימים ולכן מחר יחזור לבית הספר.
בני עבר בעבר בדיקות ונמצא כי הטחול שלו מוגדל. כעבור שנה חזר על בדיקת האולטרסאונד והממצא חזר על עצמו. אינני זוכרת כבר מדוע עבר בדיקה זו, אך אני זוכרת את התוצאה.
- האם הדבר מגביר את החשש לפגיעה בטחול בעת פציעה/ פעילות ספורטיבית?
- עפ"י בדיקות שעברתי בהריון, לפני 7 שנים, נמצא כי יש לי נוגדנים ל-EBV (הוירוס אותו יש לבני).
עקב הטיפול בבני גם אני חולה. לא קשה כמוהו, אך בכל זאת אני לא מרגישה כ"כ טוב.
האם כניסה להריון כעת תסכן את העובר במידה וההריון יקלט?
אני בת 40 ולכן הדחיפות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר עוד שאלה קטנה - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`23/01/2011אם יש לך נוגדנים ל-EBV אז זה לא מסכן את העובר.
לגבי טחול: תתיעצו עם רופא המטפל.... לא ברור לי למה עשיתם US וגם לא כל כך תוצאות (עד כמה זה מוגדל).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בלבול, חולשה, שיעול קל וחוםריקי אלון21/01/2011
שלום רב,
היום בשעות הצהריים עלה לבני בן השש וחצי החום ל 38 תוך כדי זה שהוא מתלונן על עייפות ובליווי שיעול קל.
נתתי לו 10 מ"ל אדוויל בסירופ והחום ירד מייד והרגשתו השתפרה מאוד.
הגיע הלילה והוא הלך כהרגלו לישון. הבחנו שהוא עייף מהרגיל. כעבור שעה ניגשתי לבדוק מה שלומו ומצאתי אותו יושב במיטתו כשהוא מזיע ומאוד מאוד מאוד מבולבל. הוא דיבר דברים ללא כל קשר למציאות ונראה חיוור ומפוחד ממש. לא היה לו חום כלל באותו זמן.
על מה זה מעיד? מה זו התופעה המבהילה הזו של הבילבול. מעולם לא ראיתו אותו כך.
כמה דקות אח"כ הוא "חזר" למציאות ודיבר איתנו בצורה ריאלית יותר אבל עדיין נראה עייף מאוד מהרגיל.
אודה לכם על תשובתכם המהירה
ריקי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בלבול, חולשה, שיעול קל וחום - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`23/01/2011כל מחלת חום בילד מצריכה הערכה רפואית. בילבול בילד חולה מתוך שינה: יכול לקרות. אם חזר לעצמו לגמרי: רק מעקב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- המשךלילי21/01/2011
האם העובדה שהוא חלש כעת ואולי בלוטות טחול וכבד נפוחים - הוא בסכנה אם ידבק בעונה זו בשפעת?
האם זה נחשב כגורם סיכון?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר המשך - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`21/01/2011EBV לא נחשב כגורם סיכון לשפעת.\
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חום גבוה ודלקת עקשניתאמר של יאיר21/01/2011
שלום,
הייתי שמחה לשמוע את נקודת מבטכם לגבי הסימפטומים הבאים:
בני בן התשעה וחצי חודשים מטופל בביוקורט וונטולין מזה שלושה חודשים (בשל מה שאובחן כקוצר נשימה בזמנו), הצורך באינהלציה בא והולך - יש תקופות שנראה כי זקוק לזה יותר ותקופות שפחות.
בנוסף, הופיעו קטמים אדומים מעט מחוספסים על גבו ועל סנטרו - הרופאה המליצה על טיפול במשחה ללא סטרואידים ולאחר מכן למשחה עם סטרואידים עד שה"אקזמה" עברה וכעת רשמה לנו משחה נוספת חזקה יותר לאחר שהאודם חזר (בליווי חום....שתיכף נדבר עליו)
לפני כחודש הילד הוכנס למסגרת פעוטון וכבר מהשבוע הראשון התחיל לתפוס מחלות - תחילה דלקת אוזניים בליווי חום, מתן אנטיביוטיקה מוקסיויט פורטה (פעמיים ביום למשך שבוע). הילד הבריא, החום ירד, חזר לגן וכעבור יומיים עלה החום שוב, אובחן בדלקת אוזניים והוכנס לסבב ב' של אנטיביוטיקה (מוקסיוויט פורטה כנ"ל). ביום האחרון של הסבב הזה, עלה החום ל-39.7, והתחיל שבוע של חום גבוה (עד 40.3
דרשתי משטח גרון ובדיקות דם. במקביל, החום לא ירד אחרי ניורופן ואקמולי. לקחנו אותו למיון איכילוב ביום שלישי האחרון. ספירת הדם מצאה LEUKOCYTOSIS, ללא דלקת אוזניים. כדוריות דם לבנות 30.000-25.100. צילום ריאות יצא תקין, תרבית דם יצאה תקינה, משטח גרון ללא ממצאים פתולוגיים. הוא קיבל עירוי אנטיביוטיקה למשך שלושה ימים.
היום, קיבל מהרופאה המטפלת עוד שבוע של אנטיביוטיקה (סבב שלישי), היא מצאה דלקת אוזניים חוזרת על כן קיבל טיפות אוזניים בפעם השלישית בשלושה שבועות. היא העלתה את האינהלציה ל-5 פעמים ביום!!!!!!! וגם כמובן פניסטיל 3 פעמים ביום ( טיפות).
טוב, אז אחרי כל הסיפור הזה יש לי שאלה אחת ויחידה - האם הילד סובל מ-OVERMEDICATION ? אנו כל כך מבולבלים מהטיפול הזה, לא מבינים מה כיוון (דלקת ריאות? אסטמה? ברונכיט? בקטריאלי, ויראלי? ) האם לעבור רופא? לחפש מומחה?
אודה מאד לדעתכם ,
תודה רבה מראש, אמא של יאיר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום גבוה ודלקת עקשנית - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`23/01/2011אהיה קצר.....
הולכים לרופא שסומכים עליו ומתמידים שהרופא ינהל את הילד"". במקרים מסובכים ניתן ומומלץ להתייעץ עם מומחים נוספים.
OVERMEDICATION : במידה והמינונים הותאמו למשקל\גיל הילדה אין סכנה של OVERDOSE. אם כי לכל תרופה יש תופעות ליוואי גם אם ניתנת במינון נכון.
הרבה בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חוםלילי21/01/2011
לאחר 7 ימי חום, בני אובחן כחולה במחלת הנשיקה- EBV
כעת אין חום.
האם המחלה עברה?
האם יכול עדיין להדביק אחרים?
האם יכול להשתתף בפעילות ספורטיבית בבית הספר ובחוגי ספורט אחר הצהריים?
האם יכול לצאת לטיול עם הכיתה? - הליכה רגלית בחורשה?
כמה זמן עליי לשמור עליו מפעילות ספורטיבית או פציעה?
אודה מאוד על תשובות, על מנת שאדע כיצד לנהוג.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חום - תגובה
ד``ר אנדריי וולביץ`21/01/2011מחלת הנשיקה היא מחלה ויראלית לכל דבר, אך מהלכה ממושך יותר והיא גורמת לחולשה ותשישות יותר משאר המחלות הויראליות.
אם בנך ללא חום הוא לא מדבק.
יכול לחזור לפעילות שיגרתית אם להערכתך חש בטוב וחזר לתפקוד יומיומי מיטבי.
הרבה בריאות,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם מאמינים ברפואה משלימה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
(1).jpg)