מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תגובה לתינוקת על הבטןאמא אוהבת20/04/2009
לא קיבלתי תשובה אם אכן יש לי ממה לדאוג ממה שקרה.
היום הילדה צוחקת, עוקבת, מרימה ראש ועירנית לסביבתה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר על הבטן
פרופ' חיים ביבי20/04/2009לדעתי אם התינקות חזרה לעצמה אין מקום לדאגה. אבל יש צורך בהשגחה בכל מצב של השכבה על הבטן. לדעתי הרופא המטפל חייב להיות מעודכן ולתעד את המאורע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שיער לבן לילדרונית20/04/2009
בני בן 7 ולאחרונה צמחו לו הרבה שיער לבן בראשו. הנני לציין כי לי ולבעלי עדיין כמעט ואין שיער לבן וכך גם ליתר בני המשפחה. האם זה קשור לתזונה? תודה על העזרה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שיער לבן
פרופ' חיים ביבי20/04/2009אכן ממצא נדיר בילד. בדרך כלל אין מקום לדאגה. רצוי שהרופא המטפל יראה יתרשם וישקול אם יש צורך בבירור.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- סירופ נגל שיעולטל20/04/2009
הבת שלי בת שנה מצוננת ומשתעלת חזק. הרופאה רשמה לה סירופ נגד שיעול בשם: טריאמיניק במינון של 2 מיליליטר 3 פעמים ביום.
קראתי פה המון פעמים שלא אוהבים את הסירופ לשיעול לילדים. אומנם קניתי את הסירופ אבל עוד נתתי לה אותו, אני עדיין מתלבטת מה דעתך????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סירופ
פרופ' חיים ביבי20/04/2009את צודקת הגישה היום היא לתת כמה שפחות סירופים נגד שיעול לפעוטות. למרות שהסירופ שצינת לא נאסר לשימוש.אפשר לנסות מי מלח לייבוש הנזלת ואם אין תגובה כדאי להתייעץ עםה רופאה המטפלת.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פיענוח מושגאמא אוהבת19/04/2009
מה זה במפ?
במכתב שחרור של הילדה כתוב, למשל:
ראש- במפ
צוואר: במפ
מה זה??????????????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר ב-לי מ-מצא פ-תולוגי
20/04/2009פרושו שהכל תקין
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתינוקת על הטןאמא אוהבת19/04/2009שאלה נוספת:
ביתי בת שלושה חודשים ומאוד אוהבת להיות על הבטן.
ישנה בעיה: כל פעם שהיא על הבטן היא דוחפת אצבעות לפה ומקיאה.
היום היא הייתה בחדרה ואני במטבח, ופתאום שמעתי אותה נחנקת.
אצבעות ידיה היו בתוך הפה ומעט קיא על המזרון.
כשהרמתי אותה היא כבר הקיאה כמות גדולה של אוכל, והייתה אדומה.
יש לציין שהיא לא הייתה כחולה, , אלא רק שהאף שלה היה מלא בחלב.
האם היא גרמה לעצמה איזשהו נזק???
האם יכול להיגרם נזק בחניקה שכזאת, ללא הכחלה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבטן - בהשגחה בלבד !!!
20/04/2009אסור בשום אופן להשאיר תינוק/ת לשכב על הבטן ללא נוכחות והשגחת מבודר צמודה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחשיפה לבעלי חיים.אמא אוהבת19/04/2009שלום ,רציתי לשאול: שמעתי שחשיפה לצואה של בעלי חיים מאוד מסוכנת לילדים, ועשויה לגרום לא עלינו לדלקות קרום המוח.
שאלתי היא- אילו בעלי חיים???
אני גרה במקום בו על גג ביתי נמצאים עופות רבים: ציפורים, יונים ועורבים.
עופותאלו מטילים לעיתים קרובות את צואתם בסמוך לפתח ביתי.
לעיתים הם מכתימים בצואתם את הכביסות שלי.
שאלתי היא כזאת: יש לי בן בן שנתיים ותינוקת בת שלושה חודשים.
מה הסכנות בחשיפה שכזאת?
אם הם לובשים בגדים מוכתמים ( צואה יבשה) ואני לא שמה לב והם באים במגע עימה?
או, אם אני נוגעת בכביסה המוכתמת ואחר"כ נוגעת בתינוקת או מקלחת אותה?
אני ממש לא יודעת מה לעשות עם התופעה הזאת ואיך להגן על ילדיי.
האם יש לי סיבות לפחד? מחכה לתשובה מהירה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעלי חיים
פרופ' חיים ביבי20/04/2009בדרך כלל אין בעיה בחשיפה מרוחקת לבעלי חיים. אם הילד לא בא במגע הדוק אז אין מקום לדאגה.
יש טוענים שמגע עם בעלי חיים (כלבים, חתולים,דגים) יכול לתרום לילד.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדלקת ריאותטלי18/04/2009שלום רב
בתי תינןקת בת שנה (עדיין יונקת)משתעלת מזה כשבועיים שיעול רטוב עם ליחה.
לפני 6 ימים עלה לה חום והגיע ל 39.5 +,פנינו למוקד שם עשו בירור שכלל ס.דם+צילום חזה ואובחן תסנין בבסיס הריאה השמאלית (משהו קטן ולא דלקת רצינית) קיבלה אזניל 2 סי סי ל 3 ימים -שלישי עד חמישי.
יש לציים שהחום עדיין הופיע אך בתדירות יותר נמוכה ,ביום שישי במשך היום לא היה חום אך בלילה עלה לה חום גבוה
היום שוב קמה עם חום גבוה השיעות נהייה יותר גרוע ,הקיאה מעט כיח שצבעו ירוק ויש לה גם נזלת מוגלתית.
ברצוני לברר האם אני צריכה לתת לה אנטיביוטיקה אחרת?
יכול להיות שהאזניל לא מתאים כי יש עדיין חום?האם צריך לתת לה אנטיביוטיקה אחרת?
האם זה יכול להיות ויראלי?
אני ממש מודאגת כי הילדה ממש חלשה ולא אוכלת שום דבר היא ירדה המון במשקל (8 ק"ג )
תודה טלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרפני לרופא
18/04/2009לא ניתן לבדוק ילד באינטרנט
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעזרה בבקשה -שלשול שנמשך?ויקי17/04/2009שלום , רציתי להתעייץ לפני שבוע וחצי הבן שלי היה עם חום גבוהה ושילשולים החום ירד לקדומותו, אך הקקי המשיך , לא באותה תדירות, כלומר כל פעם אחרי שהוא אוכל, האם זה עדיין נחשב כשלשולים? , עשיתי בדיקת צואה ויצא נקי , מה לעשות?
בנוסף היום בצואה יצא לו צבע כמאט שחור מיימי , האם זה מעיד על משהו?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהאם השלשול לא מסתיים???
17/04/2009שלום ויקי
ממה שאת מתארת השלשול מתחיל להירגע והצואה חוזרת למתכונתה הרגילה
בן כמה הילד? האם מקבל תכשירי ברזל שיכולים להסביר את היציאה השחורה?
ממליץ להוסיף פרוביוטיקה לתזונה למספר שבועות.
אם היציאה השחורה נמשכת הביאי דגימה לבדיקה
במידה ועוד מסר ימים הילד לא מבריא לחלוטין ממליץ לחזור לביקורת הרופא המטפל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההוא מקבל ברזל
ויקי17/04/2009אבל לא בתדירות גבוהה, הוא בן שנה וחודש
אני אגש בכל מקרה לרופא ביום ראשון לבדוק את הנושא
בכל מקרה על מה יכולה להעיד צואה שחורה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואה שחורה
18/04/2009הכי שכיח בשל ברזל
לעיתים מסוגי מזון
נדיר יותר דימום במערכת העיכול העליונה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות דם -גיל שנה עבור טיפת חלבקרן עוקבי17/04/2009שלום ,
להלן סעיפים בבדיקת דם תינוק בן שנה אשר חורגים .אבקש "לתרגם" לעברית את המשמעות .
WBC-Leucocytes | 10*3/micl | (
6 *
14.6 )
17.5
|
RBC-Red Blood Cells | 10*6/micl | (
3.9 *
5.1 )
5.5
|
Hemoglobin | g/dl | (
11.1 *
11.7 )
14.1
|
Hematocrit | % | (
28 *
35.3 )
50
|
MCV-Mean Cell Volume | fl | *
69 (
72 )
88
|
MCH-Mean Cell Hemoglobin | pg/cell | *
22.9 (
24 )
35
|
MCHC-M.Cell Hb cont. | g/dl | (
32 *
33.1 )
37
|
RDW-Red Cell Distri.Width | % | (
11.6 )
15 *
15.2
|
Platelets | 10*3/micl | (
150 )
450 *
506
|
MPV-Mean Platelet Volume | fl | (
8 *
9.2 )
12
|
Neutrophils % | % | (
17 *
36.2 )
48
|
Lymphocytes % | % | *
48.4 (
67 )
77
|
Monocytes % | % | (
3 *
11.7 )
13
|
Eosinophils % | % | (
0 *
2.7 )
3
|
Basophils % | % | (
0 *
1 )
1
|
Neutrophils # | # | (
1 *
5.3 )
8.5
|
Lymphocytes # | # | (
4 *
7 )
13.5
|
Monocytes # | # | (
0.6 )
1 *
1.7
|
Eosinophils # | # | (
0.3 *
0.4 )
0.5
|
Basophils # | # | (
0 *
0.1 )
0.2
|
המטולוגיה - משטח מיקרוסקופי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהכיתוב יצא משובש-לציין את כל הערכים
18/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלה דחופהנטע17/04/2009שלום ,לפני כ-3 שבועות נולד בני השלישי..מטיפת חלב הודיעו לנו להגיע לבצע בדיקת דם כי בדיקת הסקר לא תקינה..היום התקשרו אלינו כי תוצאת הבדיקה אינה תקינה ועלינו להגיע למרפאת PKU בתל השומר..מה השלכות המחלה על התפתחות הילד ? האם יש לה טיפול? האם לא ניתן היה לגלות זאת בבדיקת גנטיות שנערכות לאמא לפני ההריון ?או בסקירת מערכות ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרPKU
17/04/2009PKU הינה הפרעה בניצול חומצת אמינו בשם פניל-אלנין הנמצאת בלמעשה כל המזונות המכילים חלבון, בשל בעיה מסויימת של הפרעה ביצירת האנזים הגוף לא מצליח להפנות את החומצה האמינית הזו לשימושים המיועדים לה והיא מצטברת ויוצרת נזקים.
יש מספר מצבים נוספים שיכולים לגרום לעליה בבדיקת הסקר של חומצת האמינו הנ"ל.
לא יודע את המוצא ולכן יהיה לי קשה להתייחס לסבירות כי היא תלויה במוצא.
מרפאת PKU בתה"ש היא מרפאה ארצית לטיפול בפניל אלנין מוגבר ושם יבדקו האם מדובר ב-PKU, בעיה אחרת היוצרת עליה ברמת הפניל אלנין או משהוא זמני זניח שלא דורש התייחסות.
על PKU ניתן לעלות אם יש חשד.
חייבים לאבחן מהר על מנת למנוע התפתחות פיגור קשה ונכות.
בסקירת מערכות אין עדות ל-PKU וזו גם לא בדיקה הנלקחת בסקרים הגנטיים המקובלים אלא אם ידוע על מקרים במשפחה ואז הגנטיקאי מבקש במיוחד.
ממליץ כרגע להגיע בהקדם לתה"ש על מנת להמשיך ברור ובמידת הצורך טיפול ומעקב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלהאלה16/04/2009בני בן השלוש מתלונן על גירודים בטוסיק, איך ניתן לבדוק האם זה תולעים ומה הטיפול לכך?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתולעים - הבדיקות
17/04/20093 טכניקות לבדיקה
1. לפסק לפני השינה ועם הקימה בבוקר את פלחי העכוז ולהסתכל - ניתן לעיתים קרובות לראות תולעים בעין
2. חלק ראשון של גוש הצואה הראשון שיוצא לשלוח לבדיקת טפילים
3. להדביק בלילה נייר דבק על פי הטבעת להוריד בבוקר ולשלוח למעבדה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהbreath holding spells בתינוק בןחוצרחמית16/04/2009מספר שבועות?
קראתי על התופעה ובכל מקום כתוב שלרוב מתרחשת החל מגיל חצי שנה.
בני בן 6 שבועות והיו לנו מקרים (בודדים) של הפסקת נשימה תוך כדי בכי עז (לרוב כאשר לא מרוצה ממשהו) ממש מהשבועות הראשונים. זה מתבטא רק בהפסקת נשימה והאדמה (צבע העור שלו בהיר מאוד ובעת בכי באופן כללי הו מאדים) לא בגלגול עיניים, פרכוס וכדומה. בשל העובדה שלאחי גם היתה התופעה הזו קצת הקלנו בה ראש אבל אחרי שקראתי שזה לא סביר מתחת לגיל חצי שנה התחלתי לדאוג.
האם גם בגיל כזה התופעה נכנסת לקטגוריה הלא מסוכנת? ואיך ניתן לאבחן שזה באמת "זה"?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרbreath holding spell
פרופ' חיים ביבי16/04/2009יכול להתחיל גם בגיל צעיר מ 6 חודשים. במידה ויש ספקות רצוי שהרופא המטפל יתרשם מהילד.
לפעמים יש צורך בבדיקת נוירולוג ילדים.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבדיקות לא תקינותאילת16/04/2009שלום
בדיקות דם לבני בן ה-13 אלו התשובות שלא תקינות כל שאר הבדיקות תקינות
כימיה בדם
CK | | 07/04/09 | u/l | (
0 )
150 *
164
|
המטולוגיה-כללי
ESR 1 hour | | 07/04/09 | mm/hr | (
0 )
15 *
20
|
המטולוגיה- ספירת דם - מכשיר
Hemoglobin | | 07/04/09 | g/dl | *
11.4 (
13.1 )
17.2
|
Hematocrit | | 07/04/09 | % | *
36.6 (
39 )
50
|
MCV-Mean Cell Volume | | 07/04/09 | fl | *
75 (
79 )
97
|
MCH-Mean Cell Hemoglobin | | 07/04/09 | pg/cell | *
23.4 (
27 )
35
|
MCHC-M.Cell Hb cont. | | 07/04/09 | g/dl l | *
31.1 (
32 )
36
|
RDW-Red Cell Distri.Width | | 07/04/09 | % | (
11.6 )
15 *
15.7
|
Lymphocytes % | | 07/04/09 | % | (
22 )
43 *
49.3
|
אודה לתשובתכם המהירה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבדיקה
פרופ' חיים ביבי16/04/2009עד כמה שהבנתי יש קצת המוגלובין נמוך שאר התוצאות נכתבו בצורה שקשה להבין.אם אפשר לכתוב בצורה ברורה יותר.כמובן רצוי שהרופא המטפל גם יראה את הבדיקות.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחיסוניםטל16/04/2009שלום ד"ר,
בנותיי בנות שנה עד היום קיבלו את כל החיסונים. אני מעונינינת לתת להם עכשיו רק נגד אבעבועות רוח ואת המחומשת הנוספת והמשולשת לתת בגיל שנתיים.
שאלתי: מה צריך לתת קודם ?? את המחומשת או המשולשת ? ואיזה מרווח צריך להיות בינהם.
אני מניחה שמאחר שקיבלו את המחומשות עד היום אזי הן מחוסנות לפחות באופן חלקי נכון???
מהמשולשת בגיל זה אני מאוד חוששת לתת.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרחיסונים
פרופ' חיים ביבי16/04/2009רצוי לתת את החיסונים לפי הטבלה. רצוי את המחומש והמשולש המרווח יכול להיות קצר.אפשר לברר בטיפת חלב לגבי אפשרות דחיה קצרה או לוח חיסונים מותאם לילד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההזעת יתראיריס15/04/2009שלום רב
בני בן ה 4.5 מזיע מהר מאוד והרבה מאוד בראשו בעיקר אחרי פעילות,
האם צריך לבדוק זאת, זה יכול להצביע על בעיה כלשהי?
תודה רבה,
איריס* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרהזעה
פרופ' חיים ביבי15/04/2009יש אנשים שמזיעים יותר יש שמזיעים פחות. הזעה מטרידה היא בדרך כלל בכפות הידיים והרגליים. הזעה בראש פחות מטרידה אבל יש צורך בבדיקת הרופא המטפל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם טיפוסים חברותיים?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עודמומחה לגסטרו-ילדים מחלות כבד, תזונת ילדים ורפואת ילדים. תחומי טיפול: כאבי בטן כרוניים, עצירות כרונית, קרוהן, קוליטיס, צליאק, הליקובקטר פילור, מחלות רפלוקס ועוד. ... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)
(1).jpg)