מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- כאבי ראש אצל ילד בן 7אמא מודאגת27/04/2009
בני בן 7 ויש לו מיגרנות חזקות בדחיפות יומיומית כמעט. לאביו יש מיגרנות והנוירולוגית אמרה שגם בני סובל ממיגרנות.מה עושים?הילד סובל..אתמול הוא התעורר ב-3:30 לפנות בוקר עם כאבים איומים.אני נותנת אקמול ,אבל זה כבר לא לעניין לתת כל כך הרבה תרופות...
גבינה צהובה הוא לא אוכל וכל התזונה שלו לקויה לצערי..לא עוזר כלום...מה עושים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כאבי ראש
פרופ' חיים ביבי27/04/2009מאחר והילד נבדק אצל נוירולוגית רצוי שימשיך המעקב והבדיקות. לא פירטת האם עבר בדיקות כמו
CT MRI או EEG.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- מכהצביה26/04/2009
שלום רב,
הבן שלי בן שנה וארבעה חודשים היום לצערי הרב קיבל מכה חזקה מנדנדה שפגעה בו בראש בגבה ונוצרה ישר גולה, הוא בכה בכי היסטרי ונירגע והכל היה בסדר לא איבד הכרה ולא הקיא... אבל היום בערב כשעה לאחר שהשכבתי אותו לישון פתאום התחיל לבכות בכי עוצר נשימה תוך כדי שינה ולא יכולתי להעיר אותו או להרגיע בשום דבר עד שנירגע בעצמו והמשיך לישון כאילו כלום לא קרה. האם יש קשר בין הדברים? ומה זה יכול להיות היה ממש מפחיד שלא יכולתי להעיר אותו ולהוציא אותו מהבכי כ 10 דקות
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גשי עם הילד בהקדם לבדיקה
27/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעבועות רוחלייאורה26/04/2009המשך של הודעה הקודמת בת שלי שחלתה בבעבועות רוח גם הדביקה את אחותה שהיתה בת 4 חודשים היא עברה את זה בקלות לעומת האחותה הגדולה אבל אני רוצה לשאות האם יש לה סיכוי לחלות עוד הפעם בבעבועות ואם צריך לחסן אותה? תודה מראש
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכן ולא אולי
27/04/2009כן, היא עלולה לחלות שוב אך מחלה קלה ביותר
לא צריך לחסן אם כי מנת דחף יכולה רק להועיל* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעור בעייתי מאודלייאורה26/04/2009יש לי בת בת 4 עכשיו מהגיל מאוד צעיר בערך שנתיים היא כל הזמן גירדה את העור עד שהיו לה שריטות ופצעים דוקטור נתן לי איזשהו קרם בתוספת אנטיביוטיקה וכל פעם אני מרחתי לה ולפני כי חודשיים היא נדבקה בבעבועות רוח (כי לא חיסנתי אותה בגיל שנה) היא קיבלה את זה קשה מאוד כל הגוך שלה בבטן ובגב המון ואחרי שזה נגמר נשארו לה כתמים חומים בכל הגוף ופשוט לא עובר לה כשהלכתי לרופעת עור היא אמרה לי שיש לה אסטמת עור וזה יעבור ,אבל כבר עברו חודשים ואן שום סימן שזה עובר לה חוץ מזה כל פצע או עקיצה מיתושים ממש מתנפח לה מה עלי לעשות למי לפנות כדי שהעור שלה יחזור להיות חלק ונקי? כל טיפול שיש תמליצו לי בבקשה כי אני רואה אותה סובלת מזה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרבעיות עור
27/04/2009כשמן כן הם שייכות לתחום רפואת העור.
את מתארת 3 בעיות שונות
1. בעיית עור בסיסית אצל הילדה
2. תגובה לעקיצות
3. סימנים שחורים/כהים לאחר אבעבועות רוח
בעיית העור הבסיסית אצל ילדתך היא כנראה דלקת עור אטופית המכונה גם אסטמה של העור ועקרונות הטיפול בה הם מניעת גרד בראש וראשונה ושימון עור.
לגבי העקיצות קיימים תכשירים רבים ומגוונים בשוק למניעה ואף לטיפול לאחר עקיצה
לגבי הסימנים אלו למעשה צלקות פגמנטריות והן עוברות לאחר חודשים מספר עד שנים
לא נתת הרבה מידע לכן איני יכול לסייע יותר
פני לרופא עור ילדים באזור מגורייך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהליחה ושיאולעינת מזרחי26/04/2009בני בן החצי שנה אשר נולד פג סובל כבר מזה חודש משיאול עם ליחה השיאול אינו משתפר ואף רופא אינו מוכן לתת לי שום תרופה והשיאול רק מחריף ונהיה יותר גרוע השיאול מלווה בליחה והתינוק משתאל עד כדי חנק כמעט. אני מאוד מתוסקלת מזה אשמח עם תוכל לעזור לי....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרילד כזה צריך בדיקת רופא ולא ....
26/04/2009ייעוץ וירטואלי בפורום
ממליץ לקחת לרופא שיבדוק ויתרשם מהילד ואם הרופא/ה שכרגע מטפלים לא מגיע לפיתרון, במרבית הקופות ניתן לעבור בקלות יחסית לרופא אחר* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיאול וליחה
עינת מזרחי28/04/2009ד"ר שלום בהמשך לשאלתי הייתי אצל הרופא אשר נתן לי צילום ריאות שבו הכל היה בסדר הוא נתן לי הפנייה לגסטרו לבדוק את הרפלוקס (רגישות של חלב) השאלה שלי האם יש פיתרון אחר לבעיית השיאול הנוראי הזה?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאותה תשובה כמקודם
28/04/2009בוצע צילום חזרת למעקב והומלץ המשך
מבלי לבדוק את הילד לא אוכל לתת המלצות אישיות למעט המשך המעקב שהומלץ* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאבעבועות?גלי26/04/2009שלום רב,
בתי בת ה-4 מחוסנת כנגד אבעבועות רוח מזה כשנה וחצי. לאחרונה היו בגן שלה מספר מקרים של אבעבועות. לפני כשבוע וחצי היתה לה על הרגל מעין שלפוחית עם ראש לבן ועוד 2 כתמים אדומים קטנים ושטוחים על הפנים. אז לא ייחסנו לכך חשיבות וחשבנו שאלה עקיצות. לא היה חום או כל תופעה יוצאת דופן אחרת. האם יכול להיות שחלתה במחלת האבועבועות בצורתה הקלה? איך נוכל אי פעם לדעת שאכן חלתה על מנת לא לחסנה יותר חיסון מיותר בעתיד? האם בבדיקת נוגדנים ניתן להבחין בין האם הגוף עבר מחלה פעילה, או שהנוגדנים שקיימים הם עקב החיסון?
אודה לתשובתך,
גלי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתשובה עקרונית
26/04/2009ביתך מוגנת מפני סיבוכי האבעבועות אך מכיוון שקבלה רק מנה אחת מתוך ה-2 היא יכולה לחלות אך המחלה קלה ביותר.
מכיוון שלא ראיתי את הנגעים איני יכול לומר לך האם מדובר באבעובועת או לא.
בדיקות מעבדה פשוטות אינן מבדילות האם מדובר בנוגדני חיסון אן מחלה.
ניתן לבודד נגיף מנגע בזמן המחלה עצמה
בכל מקרה ממליץ בכיתה א-ב לתת מנה שניה של דחף,גם אם חלתה אינו מהווה בעיה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהקנקיםרויטל25/04/2009שלום רב,
בתי בת ארבעה חודשים ובימים האחרונים שמתי לב שיש לה קנקים באזור הכתפיים.
זה קורה כשמרימים אותה אך גם כשהיא שוכבת ומשחקת לבד.
על מה זה יכול להעיד ? מה ניתן לעשות בקשר לזה ?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקרוב לוודאי שלא בעייתי
26/04/2009אך גשי לאורטופד ילדים שיעריך את הממצא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחצבתטל24/04/2009שלום רב,
גיסתי חיסנה את הבת שלה בגיל שנה בחיסון המשולש. לאחר שבוע חטפה פריחה בכל הגוף עם שלפוחיות וחום מאוד גבוהה למס' ימים. לאחר בדיקה הרופא אמר לה שהיא חטפה חצבת בעקבות החיסון, זה לא נעים אבל יעבור.
שאלתי: בנותיי בנות השנה עדיין לא חוסנו במשולשת ובשבוע הבא אנחנו אמורות להפגש ( אני וגיסתי עם הילדים) האם זה מסוכן לבנות שלי????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראני לא בטוח במה שאמרת
24/04/2009פריחה שלפוחיתית יותר מתאימה לאבעבועות או הרפס ופחות לחצבת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcrpמלי23/04/2009שלום לכם...
אני הדר , בת 13 וחצי , ורציתי לשאול אותכם שאלה בנוגע לבדיקת crp -c creative protein .
לפני 3 חודשים עשיתי ספירת דם האמוגלובין תקין (13.5) וכל הספירה תקינה .
היום , חזרתי לרופא מכאבי גרון ,תוך כדי זה הרופא בדק לי גובה ומשקל ,(הגובה - 1.42 ,משקל : 46.32) , והחליט לעשות לי בדיקת כימיה ,בדיקת שתן ,ואינסולין , ו-TSH .
יחד עם כל הבדיקות האלו שאני מבינה שהם חלק מההשמנה , נתן לי את בדיקת crp
שאלתי היא למה ? , האם זה קשור לשומנים ? ,מדוע עושים בדיקה זו?
יש לציין כי לפני זה לא עשיתי את הבדיקה הזאת מעולם .
אשמח לקבל תשובה .
בתודה מראש,הדר
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרטעות
מלי23/04/2009בטעות רשמתי בשם מלי במקום הדר ..
אשמח לקבל ממכם תשובה מהירה ..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהCRP
24/04/2009CRP הוא מדד לתהליכי דלקת
יכול לתת אינדיקציה על פעילות דלקתית המתלווה להשמנה כרונית, לתת אינדיקציה לאמינות בדיקת רמות הברזל ועוד
לא כל רשימת הבדיקות שקיבלת יהיה קשה לדעת
הכי פשוט הוא לשאול את הרופא שלך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבנוגע לאותו נושא
מלי24/04/2009תודה על התשובה המהירה , אך האם 6 קילו מיותרים מעידים על השמנה עם דלקת?והאם בדיקת CRP מתאימה למצב שלי ?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעל זה איני יכול לענות
24/04/2009לתשובה אישית צריך להכיר את תיקך הרפואי
לראות את כל הבדיקות
ולבדוק אותך
לא ניתן להתבצע ברשת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהcamplylobacter spאריק23/04/2009שלום רב, לפני שבוע ביתי שלשלה שלושה ימים (שלשול עם דם) ביום ראשון קבלנו תשובה שמדובר בחיידק שנקרא קמפליקובקטר, אולם ביום ראשון פסקו השלשולים לכן עשינו ביום שלישי תרבית נוספת לראות אם החיידק נעלם.
היום קיבלתי תוצאה שהחיידק עדיין קיים, האם כדאי לתת אנטיביוטיקה או לתת לחיידק לעבור לבד?
תודה, אריק* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין צורך לטפל בהסתייגות
23/04/2009חיידק יצמח עוד תקופה מהצואה אך מכיוון שהילד החלים אין צורך בטיפול בשלב זה
בהסתייגות שבילדים קטנים המבקרים במעון/גן מטפלים על מנת למנוע הדבקה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהצואה ירוקהסיון21/04/2009שלום רב לרופא
ילדי בן חודשיים יונק מהשד .אתמול קיבל חיסון רוטה +פרבנר.
צבע הצואה תמיד צהוב חרדל.
היום נתתי לו כמה פעמים להתרגל לינוק מבקבוק [חלב אם ששאבתי] ולא מהשד ישירות,
צבע הצואה היה היום ירוק ושונה מבעבר האם בגלל שקיבל בקבוק או מהחיסון של אתמול ?
על מה מעיד שינוי הצבע לירוק צריך לבדוק?
תודה רבה.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתראין מקום לדאגה
22/04/2009שינוי צבע הצואה קרוב לוודאי עקב החיסון
אם הילד חש בטוב ואינו שונה בהתנהגות או בעליית חום גוף אין מקום לדאגה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתקלפות עור כף היד אצל תינוקת בת שנרעות21/04/2009שלום,
הבת שלי בת שנה וחודשיים, העור בקצות אצבעות היד שלה התחיל להתקלף אתמול בלילה.
בתחילה האגודל ומאז נוספו עוד שתי אצבעות.
נזכרתי שלפני מספר ימים (כשבוע) היא הצליחה לגעת בסנובון- המחטא שנותן צבע בשירותים, האם מגע זה יכל לגרום לקילוף?
אם לא ממה זה יכול לקרות? (זה אינו מפריע לה אך במעון ביקשו שאבדוק את זה)
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרכפי שכתבתי מספר פעמים.......
21/04/2009בעיות עור צריך לראות בעין
ממליץ לגשת לרופא/ת הילדים או לחלופין לרופא/ת עור* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתולעיםסיגל20/04/2009הילד שלי בן 6. מזה שנתיים הוא מתלונן, בהפסקות כמובן, על גירוד באיזור פי הטבעת(בחלק הפנימי) . נתתי לו 3 פעמים טיפול נגד תולעים ובפעם האחרונה זה היה טיפול משפחתי. לאחר חודש הוא שוב חוזר להתלונן על גירוד. חשוב לציין כי הטיפולים הרגיעו אותו לתקופת מה. אני לא רואה תולעים בלילה וכן, התלונות שלו לאחרונה גם בחמש אחה"צ וגם בבוקר. האם יש רופא מסויים שכדאי שנראה? לעיתים הוא מתלונן על כאבי בטן, לא ברור לי האם זה אמיתי. כן, הוא נבדק אצל גסטרולוגית לפני שנה וחצי בענייןם אחר וגם אצל רופאה לפני מספר ימים, לא נצפה משהו מיוחד בפי הטבעת, האם מסוכן לתת לו שוב את התרופה? מה לעשות בהמשך? האם אופציה נוספת מלבד תולעים?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרתולעים
20/04/2009מספר פרטים חסרים לי בסיפור
1. האם ראית בעין תולעים או לחלופין נמצאו בבדיקת מעבדה?
2. מה המינון שקיבל
3. כמה ימים
תלונה של גרד היא אכן מתאימה לתולעים אך יש עוד סיבות.
הטיפול עצמו אינו בעייתי ויעיל מאוד להכחדת תולעים, אך הוא מיותר אם לא מדובר בתולעים ובוודאי שחסר תועלת* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשיעולאני20/04/2009לביתי בת השנה יש שיעול נוראי עם ליחה. אני לא נותנת לה סירופ לשיעול.
מצד שני אני יודעת שרק אינלהציה תעזור לה. אבל היא בשום פנים ואופן לא נותנת לי לעשות לה.
שאלתי: האם יש דרך אחרת לעזור לה?? או לתת משהו שנותן את ההפקט והעזרה שהחומר בהניהלציה נותן????* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרשיעול
פרופ' חיים ביבי20/04/2009אפשר לתת האינהלציה לא צמודה. יש מכשיר בשם אירוצמבר דרכו אפשר לתת תרופות במשאפים-שאלי את הרופא המטפל אולי זה יהיה הפתרון.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלא קיבלתי תשובהאמא אוהבת20/04/2009לא קיבלתי תשובה בקשר לחשיפה לבעלי חיים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרקיבלת
פרופ' חיים ביבי20/04/2009* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהערוץ הבריאות
בחן את עצמך:
האם אתם ישרים?מאמרים אחרונים
היועצים שלנו
מנהל היחידה לאנדוקרינולוגיה וסוכרת בחטיבה הפדיאטרית ומנהל השרות למחלות מטבוליות מולדות במרכז הרפואי האוניברסיטאי ע"ש סורוקה בב"ש. יו"ר לשעבר של האיגוד הישראלי לאנדוקרינולוגיה לילדים. מתמחה בגדילה, השמ... קרא עודפסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)