מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- שלוםקרן07/04/2011
שלום אני בת 20 ולקראת סיום הטיפול עם גשר.. אני רוצה לציין שיש לי את הגשר רק בלסת העליונה, למרות שגם השיניים בלסת התחתונה שלי עקומות..
עכשיו.. הרופא עקר לי 2 שיניים תוחנות בלסת העליונה ומאז הלסת התחתונה שלי זזה קדימה.. וזה מפריע לי מבחינה אסתטית.. השאלה שלי היא... מה אני יכולה.. הרופא יכול לעשות כדי להחזיר את הלסת שלי לאן שהייתה מקודם.. הוא אמר לי שאין מה לעשות..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום - תגובה
ד``ר אריאל דינבר07/04/2011ניתן לענות לשאלתך רק לאחר בדיקה קלינית, פני לאורתודונט מומחה כדי לקבל חוות דעת נוספת, רשימת המומחים מופיעה באתר ההסתדרות לרפואת שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בהמשך לשאלתי - נראה לי שהיא לא הובנגל06/04/2011
שלום,
שאלתי אם במקרה של שיניים צפופות ישנה אפשרות ליישור ע"י הסמכים השקופים... והתכוונתי לאינביזליין.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בהמשך לשאלתי - נראה לי שהיא לא הובנ - תגובה
ד``ר אריאל דינבר07/04/2011אינויזליין נסמכים שקופים זה ממש לא אותו דבר. אני לא מכיר את המקרה שלך ספציפית אבל באופן כללי אינויזליין פחות יעיל ממכשור קבוע - סמכים.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- דחיפת לשוןאסנת05/04/2011
שאלתי בעבר על דחיפת לשון וברצוני לחדד את שאלתי, אני בת 22 עם הרגל של דחיפת לשון. ניסו לקבע אצלי תוצאה של סגירת רוווח בין 2 השיניים הקדמיות ע"י פלטה בלילה אך במשך היום הרווח נפתח מעט ובלילה נסגר ע"י הפלטה והרופא אמר כי יש בכך נזק גדול לשיניים עקב התנועה המתמדת. שאלתי היא 1.האם קיבוע קבוע לא מסכן את השיניים במצב כזה כלל?, ו-2.הרופא אמר כי לו הייתי עם קיבוע קבוע שנה ואז אפילו מסירה אותו השיניים לא יטו לחזור למקומן האם זה אכן כך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר דחיפת לשון - תגובה
ד``ר אריאל דינבר07/04/2011קיבוע כעקרון לא מסוכן לשיניים. הבעייתיות בקיבוע שהוא דורש תחזוקה ונקיון, אם לא מקפידים על נקיון יש פוטנציאל גדול יותר להתפתחות עששת. ובנוסף לכך הוא עלול להתנתק ובמצב זה השן המנותקת עלולה לזוז. למרות האמור לעיל אני מאד ממליץ על קיבוע, זהו פתרון אמין יחסית ובעיקר נח. בניגוד למה שכתבת אני לא הייתי מסיר את הקיבוע לאחר שנה אלא משאיר אותו לתקופה ארוכה מאד.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- כמה שאלות בנוגע ליישור שינייםדוד05/04/2011
שלום רב,
אני מעוניין לגשת ולעשות יישור שיניים ויש לי כמה שאלות.
הבנתי שלאחר תקופת היישור, כשהרופא מוריד את הגשר, יש צורך בפלטה על מנת לשמור על השיניים שלא יזוזו.
האם אני אצטרך לשלם תוספת על הפלטה הזו? למשך כמה זמן אני אצטרך להשתמש בה? והאם היא תמנע ב100% תזוזה של השיניים לאחר הורדת הגשר?
דבר נוסף, הלסת התחתונה שלי נמצאת אחורנית לעומת הלסת הקדמית.
זאת אומרת כשאני סוגר את הלסתות, הלסת הקדמית מסתירה את הלסת האחורית.
האם זהו משהו שלא ניתן לשינוי? ואם כן, מהו התהליך?
תודה רבה לך והמשך יום נעים :]* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר כמה שאלות בנוגע ליישור שיניים - תגובה
ד``ר אריאל דינבר06/04/2011בד״כ בקופות חולים גובים עבור פלטות בנפרד. במרפאות פרטיות זה פחות מקובל. פלטה לא שומרת במאה אחוז על התוצאה, אבל יש תוצאות טובות יותר עם קיבוע המודבק מאחורי השיניים. בכל מקרה אין מאה אחוז הבטחה או אחריות על נסיגה בתוצאות הטיפול
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- פלטהאני04/04/2011
עברתי טיפול של יישור שיניים כשנה , שן אחת הייתה על השן השנייה והיה לי גם רסן.. אחרי הטיפול שמתי פלטה 24 שעות במשך חצי שנה ואז בהוראת הרופא שמתי אותה רק בשעות שהייתי בבית. השיניים זזו קצת(שן אחת עלתה מעט מעל השנייה) אבל לא רואים את זה כ''כ וזה לא מתקרב למה שהיה לפני. לפני חודשיים וחצי איבדתי את הפלטה , לפני שבוע הייתי אצל הרופא והוא הזמין לי פלטה חדשה ואמר שעכשיו עליי להיות איתה שוב 24 שעות ביממה במשך חצי שנה. השאלה שלי היא, אם אני אשים את הפלטה 14-15 שעות ביום במקום 24, יכול להיות שהשיניים יזוזו יותר ויחזרו למצב הרגיל שלהן לפני תחילת הטיפול?
בנוסף רציתי לשאול, אם ניתן לשים גשר חדש כדי בכל זאת ליישר אותה לגמרי.. כמה זמן זה ייקח ומה העלות ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר פלטה - תגובה
ד``ר אריאל דינבר05/04/2011עברת נסיגה בתוצאות הטיפול, מומלץ להחזיר את השיניים למצבו הקודם ולקבע את התוצאה ע״י קיבוע ולא פלטה נשלפת. נראה שבמקרה שלך אם תרכיבי את הפלטה גם אם יסתדרו לך השיניים למצבן הקודם הסיכוי שייתעקמו לך השיניים שוב הוא גדול יחסית
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שיניים שקוףגל04/04/2011
שלום,
אני בת 37 ושיני מאוד צפופות ואף עולות זו על זו.
לפני מספר שנים קילתי חוות דעת, והתעניינתי בסמכים השקופים, אך נאמר לי שלא ניתן לטפל באמצעותם משום ששיני צפופת מידי.
אינני מעוניינת להרכיב גשר קוביות... נכון ששיני אינן אסתטיות, אך הרעיון של הרכבת גשר אינה רלוונטית עבורי.
האם יש אפשרות לסמכים השקופים - גםבמקרה של שיניים צפופות ?<* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור שיניים שקוף - תגובה
ד``ר אריאל דינבר05/04/2011אפשרי בהחלט. השיניים לא יודעות אם המכשור שקוף או לא...
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלה לגבי ניתוח וסמכיםדניאל03/04/2011
שלום רב,
אני בן 26, הלכתי להתייעצות אצל אורתודנט מומחה לגבי יישור שיניים.
לדבריו הלסתות לא מתואמות ומומלץ לעבור ניתוח אורתוגנטי בשילוב טיפול אורתודנטי מקדים של כשנה וחצי.
הוא הציע קוביות "רגילות" וכששאלתי לגבי פתרונות אסתטיים יותר ענה שבמקרה (הלא פשוט) שלי הוא מעדיף שליטה אופטימלית ולכן עדיף הקוביות הרגילות.
האם באמת לא ניתן לטפל באופן אסתטי? (כמו סמכים פנימיים למשל). אני לא מתלהב מהאפשרות להיות עם קוביות שנה וחצי...
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה לגבי ניתוח וסמכים - תגובה
ד``ר אריאל דינבר05/04/2011לא מומלץ לעבור טיפול לינגואלי (פנימי) כהכנה לניתוח של הלסתות. לגבי מכשור חיצוני אפשרי בהחלט לעבור טיפול במכשור שקוף אך אני מסכים עם הרופא שלך חד משמעית, המכשור הרגיל אמין יותר וכדאי בהחלט במסגרת של טיפול מורכב לבחור את המכשור ה״רגיל״
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- אחרי טיפול שנייםשחר03/04/2011
שלום רב
אני בת 42 , סיימתי יישור שיניים קצר של כשנה וחצי , אך מרגע שהסתיים הטיפול
התחילו לי רווחים בשיניים למרות הקיבוע. במיוחד רווח שנוצר בין השיניים הקדמיות. כשלוש פעמים סגרו לי את הרווח ע"י שני סמכים קדמיים אך באגע שמורידים לי אותם, שוב באותו יום נוצר רווח. הרופאה אמרה שאין מה לעשות ונשארתי עם רווחים שלא היו לי קודם. בנוסף שן אחת קדמית (עם כתר), נשארה בולטת יותר וממשיכה לצאת קדימה ולחזור למצבה הקודם.
האם לא אמורים לשים לי פלטת מעבר לפני הקיבוע, מה ניתן לעשות??
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אחרי טיפול שניים - תגובה
ד``ר אריאל דינבר05/04/2011מיד עם סגירת הרווחים לקבע ולהרכיב בנוסף לכך מכשיר נשלף לגיבוי
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שיניים בגיל 8עינב03/04/2011
שלום רב,
אורתודנט המליץ לבתי (בעוד כחודש וחצי בת 8) להתחיל טיפול אורתודנטי ראשוני, לפיו עליה לעקור שני שיני חלב (2 ניבים). הסיבה לכך - תיקון הסגירה של הפה שאינה תקינה ויישור השן שליד הניב, שגדלה עקום מאוד ועלולה להישחק אם לא נטפל כבר היום.
האם יש חסרונות בעקירת שני שיני חלב בריאות לצורך כך, האם אין דרך טיפול אחרת, אם נתחיל לטפל בשלב מאוחר יותר (כפי שנהוג הד"כ) לאחר החלפת כל השיניים, מה החסרונות לעומת היתרונות ?
תודה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור שיניים בגיל 8 - תגובה
ד``ר אריאל דינבר05/04/2011מאד הגיוני ומאד נפוץ. אין חשש מעקירת ניבים חלביות, בד״כ זה עושה רק טוב.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שאלהל.02/04/2011
שמתי גשר רק בלסת העליונה כי השיניים בלסת תחתונה די ישרות ולא צריכות גשר.
בלסת העליונה שלי השיניים נוטות קצת קדימה והרופא המליץ לי לשים גם בלסת תחתונה כדי שיוכל להחזיר את השיניים אחורה, אני לא יודע אם אני יכול להרשות לעצמי עוד גשר ולשלם עוד, והרופא הציע לי הצעה אחרת שהיא לשים שתי קוביות בשיניים הכי צדדיות בלסת התחתונה ולחבר אליהן גומיות, אבל בסוף התהליך הוא יצטרך לעקור לי את השיניים הצדדיות (שתי השיניים שחיבר אליהן גומיות) .. זה או שתי האופציות האלה או להשאיר את השיניים נוטות קדימה קצת..
ואני לא יודע מה לעשות האמת, אשמח לדעתכם בנושא ומה החסרונות בלעקור את השיניים האלה והאם כדאי לי בעצם?
תודה לעונים* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שאלה - תגובה
ד``ר אריאל דינבר05/04/2011נראה לי שלא הבנת את ההסברים של הרופא שלך, בכל מקרה בדקי אם הוא מומחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- רווח בין השיניים בעקבות גשרמרב02/04/2011
שלום,
בני, בן 14.5, שם לפני כשלושה חודשים גשר וקוביות בחלק העליון של השיניים.
אתמול שמתי לב כי נוצר אצלו רווח בין שתיים מהשיניים (אלה הצמודות לקדמיות).
אבקש לדעת -
1. האם מדובר בעבודה לא מקצועית שנעשתה.
2. האם ניתן לתקן את המצב.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר רווח בין השיניים בעקבות גשר - תגובה
ד``ר אריאל דינבר05/04/2011תופעת לואי מאד נפוצה כחלק מהרחבה ראשונית של קשת השיניים. אין מה להיבהל הרווח יסגר בהמשך ספונטאנית או בצורה יזומה. בסה״כ זה סימן שהמכשור עובד ולכן את צריכה להיות רק מאושרת
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- יישור שינייםל.02/04/2011
שלום, יש לי גשר כבר חודשיים והשיניים כמעט התיישרו לגמרי, אבל יש משהו שמטריד אותי, אני אישית מעדיף שבחיוך כמה שפחות להראות את החינייכים ויותר את השיניים עצמן, ורוב החברים שלי אחרי יישור שיניים השיניים היו להם על אותה שורה, אבל ביישור שלי שתי השיניים הקדמיות יורדות קצת למטה ואמרתי לרופא שלי שיעשה אותם על אותה שורה עם השיניים האחרות, אבל הוא אמר לי שעדיף שלא .. למרות שרוב הרופאים האחרים ככה עושים לאנשים שהם מיישרים להם, אז רציתי להראות תמונה ולשאול את דעתך אם באמת צריך ששתי השיניים הקדמיות יהיו על אותה שורה כמו השיניים האחרות או ככה להשאיר ..
ועוד שתי שאלות
1. אחרי ששמתי את הגשר החיוך שלי והשפתיים השתנו, האם זה יחזור למצב הקודם אחרי שאני אוריד אותו?
2. איזה שיטות יש היום להגדלת השיניים?
תודה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר יישור שיניים - תגובה
ד``ר אריאל דינבר02/04/20111. החותכות המרכזיות אמורות להיות נמוכות מהחותכות הצידיות, במלים אחרות הן לא אמורות להיות באותו גובה.
2. לגבי החיוך והשפתיים יש להניח שאם היה שינוי מאז שהתחלת טיפול רוב הסיכויים שתשאר עם החיוך החדש.
3. הגדלת שיניים זה תחום שלא קשור ליישור שיניים, ויש להתייעץ עם האורתודונט אם אתה אכן צריך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- בן 4ליאת31/03/2011
בני בן 4
סבל זמן רב משקד שלישי
נשם הרבה מהפה כתוצאה מכך יש לו לסת עליונה בולטת ולסת תחתונה קטנה
האם יש מה לעשות ע"מ ליישר לו את השיניים
גם עכשיו כשאין לו בעיה בנשימת אף הפה שלו פתוח בגלל השיניים הבולטות
בבקשה עזרו לי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר בן 4 - תגובה
ד``ר אריאל דינבר02/04/2011שווה בדיקה אצל אורתודונט, בדקי ברשימת המומחים המופיעה באתר האגודה האורתודונטית או אתר ההסתדרות לרפואת שיניים
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהטיפול בן 4
ליאת07/04/2011איפה את מקבלת?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- שלום, התנתקה לי קוביה מהגשרשי31/03/2011
שלום, התנתקה לי קוביה מהגשר שהותקן לי היום ואיני יודע מה לעשות.
סייעו לי בבקשה
בן 17* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שלום, התנתקה לי קוביה מהגשר - תגובה
ד``ר אריאל דינבר02/04/2011צור קשר עם מרפאת השיניים בה אתה מטופל ובקש להקדים את התור כי אתה זקוק לעזרה ראשונה. בכל מקרה זה לא ממש דחוף להיום ואתה יכול להיות רגוע.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה- חשיפת שןt28/03/2011
שלום אני בת 21 ואני צריכה לעשות גשר הבעיה שיש לי עדיין שן חלבית בלסת העליונה..הסבירו לי שאני צריכה לעבור ניתוח לחשיפת שן לפני הגשר..הייתי אצל מספר רופאים אורתוודניטים אבל כולם אמרו לי שהניתוח מורכב והם לא יכולים לבצע אותו...
רציתי לשוא האם כדי לבצע את הניתוח למרות שהשן לא כואבת ולא מכאיבה? ותוך כמה זמן השן הכלואה תצא?
מאוד קשה לי להחליט לעשות את הניתוח הזה מאחר והוא נראה לי מורכב ואני לא מוצאת רופא מקצועי וטוב שיקנה את התחושה הבטוחה בטיפול שלו...:(
תודה רבה מראש* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חשיפת שן - תגובה
ד``ר אריאל דינבר28/03/2011אורתודונטים לא מבצעים ניתוחים לחשיפת ניבים. הם מבצעים משיכת שן כלואה לאחר חשיפה כירורגית של השן. לא ברור לי מדוע יש התנגדות למשוך את השן, אולי המיקום שלה מורכב ורחוק, אולי זוית השן בעייתית. אני ממליץ בכל זאת לגשת למומחה נוסף ולקבל הסברים מפורטים בצורה שתוכלי/תוכל להבין טוב יותר מה הבעיה. כאב לא קשור לענין השן הכלואה. ישנם הרבה מצבים הדורשים התערבות גם כאשר אין כאבים. מבחינת הזמן הרבה גורמים משפיעים על מהירות בקיעת שן במיוחד שהיא כלואה. קחי בחשבון שהיא יכולה גם לא לצאת בכלל אם לא מתערבים. בהצלחה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ערוץ הבריאות
האם אתם טובים במיטה?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)

.jpg)