סיגריה לאחר לידה דחוף!!!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגריה לאחר לידה דחוף!!!
    מאי
    05/07/2011

שלום!
    ילדתי לפני חודש ומהיום שגיליתי שאני בהריון הפסקתי לעשן (הייתי מעשנת בערך 5 סיגריות ליום)
    לאחר הלידה תקף אותי דכדוך ואני מרגישה היום שאני חייבת לעשן!!!!
    אני נורא עצבנית וחושבת על זה כמעט כל היום אני כבר לא יודעת מה יותר טוב אמא עצבנית בלי סיגריות או אמא נינוחה שמעשנת 2-3 סיגריות ביום.
    אשמח לשמוע את דעתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סיגריה לאחר לידה דחוף!!!

הוספת תגובה

• סיגריה לאחר לידה דחוף!!! - תגובה

רמי רומנובסקי
    06/07/2011

אני כמובן ממליץ לך לא לעשן מכמה סיבות:
    א. העצבים שאת חווה אינם קשורים לסיגריות אלא למצב הרגיש וההורמונלי לאחר לידה
    ב. סיגריות לא יעזרו להקל על העצבים אלא להיפך יעשו אותך יותר עצבנית, מעבר לכל הקשיים שאת מתמודדת איתם תהיה לך התמודדות חדשה וזו ההתמכרות לסיגריות ולניקוטין.
    ג. אם תחזרי לעשן לא תוכלי לעשן 2 ביום אלא תוך זמן קצר תחזרי לאותה כמות שעישנת לפני שהפסקת
    ד. אני פוגש הרבה אימהות מעשנות וזה מאוד מקשה על הטיפול בילדים, כאמא מעשנת את גם פוגעת בתינוק (בעיקר בהנקה), זה מעלה את הסיכוי למוות בעריסה וכמו כו זה גורם לחוסר סבלנות כלפי הילדים. מכיוון שכמעשנת יש צורך בעישון כל פרק זמן מסויים, כשהילד לא ישן ויש צורך בסיגריה זה מייצר תסכול עצבים וחוסר נוחות.

שכחתי לומר מזל טוב :)
    מקווה שעזרתי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו