להפסיק לעשן זה קל

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• להפסיק לעשן זה קל
    אבי
    06/07/2011

עם או בלי אלן קאר. הבעיה שאנשים מנסים להפסיק ולהמשיך באותו הזמן. כלומר הם מנסים לעשן מדי פעם ולא להפסיק טוטלית. תפנימו- סיגריות זה סם ואי אפשר לשלוט בחוזק ההתמכרות. או שאתם מכורים או שלא.
    זה סם עם תסמיני גמילה מאוד מאוד קלים בהשוואה לסמים קשים כמו אלכוהול או הרואין, אז תפסיקו להיות מפונקים ולילל כמה קשה לכם ותגידו תודה שאין לכם רעידות בכל הגוף והזיות כמו שיש לנרקומנים אמיתיים.
    כולה מה צריך לעשות? לא לעשן שבועיים! ובסה"כ סובלים מקצת עקצוץ בבטן ובריאות. כל התעשייה של מכירת סיגריות/הגמלות חיה על הטמטום והעצלות של אנשים. תתבגרו בחייאת רבאק!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    להפסיק לעשן זה קל

הוספת תגובה

• רואים שלא עישנת בחיים

אבי
    06/07/2011

אין לך מושג כמה זה קשה ומי שאומר שאין תופעות לוואי ואפשר לעשות את זה בסבבה משקר ו/או מנסה למכור משהו. יש לי רעידות בכל הגוף, הזעות, פריחות, כאבי ראש, דיכאון, עצבים ועוד תסמינים רבים ומגוונים.
    חבל שיוצרים את האשליה שזה קל ופשוט כי אז אנשים שסובלים וקשה להם מרגישים לא לגיטמיים ומתביישים לשתף אחרים בקשיים שלהם.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה לא חייב להיות קשה

רמי רומנובסקי
    10/07/2011

אבי,

אני יכול להבין שקשה לך להאמין שיש דרך קלה להפסיק לעשן וגם אין לי ספק שעברת קשיים לא פשוטים בהפסקה.
    שים לב שחלק גדול מהסימפטומים שציינת הם נפשיים ביניהם דיכאון ועצבים.
    אני מזמין אותך לנסות דרך אחרת וגם אם הפסקת לעשן לגלות שאפשר להשתחרר מהקושי.
    מיליוני אנשים לא טועים....

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו