סימפטומים לאחר הפסקת עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סימפטומים לאחר הפסקת עישון
    רוזה
    08/01/2008

שלום, אני לא מעשנת 8 ימים, יומיים לאחר שהפסקתי קמתי בבקור עם כאב גרון נוראי לאחר עוד יום עלה חום גופי ולאחר יומיים נוספות קמתי עם דלקת עניים, חוץ מזה אנני ישנה טוב בלילות ויש לי המון סחרחורות במשך היום-האם זה נורמלי?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סימפטומים

רמי רומנובסקי
    09/01/2008

רוזה שלום ומזל טוב על הצעד הנהדר שעשית

רוב הסימפטומים שתיארת אינם נובעים מהפסקת העישון, חשוב להבין שמהרגע שהפסקת מצבך הבריאותי משתפר מרגע לרגע. ישנם מספר ימי מעבר בהם יכולה להיות אי נוחות קלה אך מעבר לכך אם את רואה שאותן תופעות ממשיכות אני ממליץ לך ללכת ולבדוק את הנושא עם רופא.

חלק גדול מהתופעות שאנשים מתארים לאחר הפסקת עישון נובעים מהלחץ המנטלי ותחושת ההקרבה, אם את מבינה היטב את מלכודת הניקוטין אותם תופעות יאבדו מכוחן ותחזרי למוטב תוך זמן קצר.

כמו כן חשוב להבין שמצבך רק הולך ומשתפר ותוך זמן קצר תרגישי הרבה יותר טוב גם פיזית וגם נפשית.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• רוזה . זה כן יכול להיות

ר
    13/01/2008

רוזה . זה כן יכול להיות . אני גם הפסקתי לעשן וחויתי בימים הראישונים את אותן תופעות שאת עוברת

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו