מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- הייתי בסדנאר09/01/2008
הייתי בסדנא .הבנתי את הרעיון. 10 ימים לא מעשן לאחר 25שנה של עישון .
יומים שלשה אחרי הסדנא באמת קל להפסיק . אבל ככול שעוברים הימים יותר ויותר קשה.יש סכוי שזה יפסיק או יתגבר יותר?
האם כדאי להגיע לסיבוב נוסף למרות שלא חזרתי לעשן אלה בגלל הקושי?
בקיצור עכשיו מה עליי לעשות על מנת לא להתפתות ולקחת סיגריה ?
אגב התופעות הלוואי הכי קשות שהיו לי הן נדודי שינה וסיוטי לילה חזקים.עכשיו זה עבר.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנת חיזוק ושיחות תמיכה
רמי רומנובסקי09/01/2008א שלום ומזל טוב
שמח לשמוע שאחרי כל כך הרבה שנים הצלחת להפסיק, אם משום מה אתה עדיין נתקל בקושי אני מאוד ממליץ להגיע לסדנת החיזוק.
להזכירך הסדנה אינה כרוכה בתשלום נוסף והיא חלק מהשרות שאנו מציעים ללקוחותנו.
סדנת החיזוק היא קצרה יותר (כ 3 וחצי שעות) והיא מיועדת לעזור לאנשים שהפסיקו אך למרות זאת נתקלים בקשיים, הסדנה שונה בתוכנה מהמפגש הראשון והיא מאוד אפקטיבית.
כל הרעיון בשיטה הוא שלא אמור להיות כל קושי, ועם הזמן המצב רק נהיה יותר ויותר טוב, אם אתה למרות זאת מתקשה צור עמנו קשר ונקבע לך פגישה נוספת. מלבד זאת אנו גם מספקים תמיכה שוטפת בטלפון, אל תהסס להתקשר אלינו, ברוב הפעמים שיחת תמיכה של 3 דקות תעביר את כל הקושי.
האדם היחיד שאנחנו לא יכולים לעזור לו הוא אותו אדם שלא פונה אלינו במקרה של קושי, אל תהסס או תתבייש להשתמש בשירותנו אתה תשמח לגלות שהקושי יעלם בין רגע.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)