שאלה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה
    יסמין
    13/01/2008

אני מעשנת חשיש כל יום כבר חמש שנים. כל הזמן הזה לא עישנתי סיגריות כלל. כעת אני רוצה להפסיק, אולם אני מפחדש שמהצורך לעשן אני אתחיל לעשן סיגריות.
    מה אני יכולה לעשות כדי למנוע את המצב הזה. אפשר לעשות איזו פעולת מניעה כבר עכשיו לפני שאני מפסיקה עם החשיש?
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שאלה

הוספת תגובה

• התמכרות לחשיש ומריחואנה

רמי רומנובסקי
    13/01/2008

אנשים רבים שמשתמשים באופן יומיומי בסמים קלים כגון מריחואנה וחשיש חושבים שהם תלויים באותם סמים. חלקם הגדול מאמין שהסיבה היחידה שהם מעשנים באופן יומיומי היא בגלל ההנאה או התלות באותם חומרים.

למעשה מרביתם מכורים לניקוטין בדיוק כמו מעשני סיגריות. מכיוון שמריחואנה וחשיש נצרכים יחד עם תערובת של טבק עם הזמן נוצרת תלות פיזית בניקוטין ותלות מנטלית בעישון ג'וינטים.

תהליך הגמילה הוא זהה וחשוב להבין את מלכודת הניקוטין במלואה כדי לצאת ממנה.
    לאחר שנים רבות של שימוש בחשיש באופן יומיומי אני ממליץ לך לעבור תהליך זהה לזה של גמילה מסיגריות. הבנת ההתמכרות לניקוטין תאפשר לך להחלץ באופן יעיל, מהיר ותמידי מהתלות בחשיש ובניקוטין ובסופו של דבר לא תצטרכי לחפש אף תחליף.

בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז מה עושה

רון
    21/01/2008

אדם שמעוניין להמשיך לעשן סמים קלים מדי פעם, אך מעוניין להפסיק לעשן סיגריות לחלוטין?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הפסקת ההתמכרות לניקוטין

רמי רומנובסקי
    21/01/2008

איננו מעודדים את הנושא אך אנשים שמגיעים אלינו לסדנה מדווחים לאחר זמן על שימוש בתחליפי טבק לבערה ביניהם צמחי תבלין שונים כגון לואיזה ושיבה או צריכה באמצעות אכילה.

חשוב לציין כי כל סוג של עישון איננו בריא.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו