זה בעייתי הפורום הזה...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• זה בעייתי הפורום הזה...
    צחי
    08/08/2011

אתה מחפש עצות וכל מה שאתה מקבל זה "תבא לסדנה שלנו"
    למה לא לקרא לילד בשמו "פורום אלן קר להפסקת עישון"?
    לא מכובד.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    זה בעייתי הפורום הזה...

הוספת תגובה

• זה בעייתי הפורום הזה... - תגובה

רמי רומנובסקי
    08/08/2011

צחי שלום
    צר לי שאתה רואה את הדברים כך
    תראה לי בבקשה באיזו הודעה כתבתי - בוא לסדנה?
    אני מייצג גישה מסויימת אבל לא כאן במטרה להביא אנשים לסדנה אלא לתת ערך ותשובות מקצועיות שעולות.
    בחלק גדול מהמקרים אני ממליץ לאנשים לקרוא את הספר של אלן קאר אבל אין לי שום רווח מכך - אינני בעל הזכויות ואינני מרוויח שקל ממכירת הספר. אני פשוט מאמין שהוא נותן תשובות מאוד ענייניות להמון שאלות שעולות כאן.
    הרי הרבה אנשים פונים לבקש עזרה, לתפיסתי אם מישהו באמת רוצה לפתור בעיה הוא צריך להבין אותה לעומק, יש גבול לכמות המידע שאפשר לתת בפורום, הספר נותן מענה מקיף.
    אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לענות עליה ולהביא מניסיוני המקצועי מבלי לעודד אותך לבוא לסדנה :)
    נסה אותי....

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה לרמי

צחי
    12/08/2011

לא נראה לך חשוד שכל מילה שלישית שלך היא על הספר של אלן קאר?
    תחשוב על זה שאם היית ממליץ על תרופה (מותג) ספציפית בפורום חולי סרטן, איך זה היה נראה?
    לא לעניין

ד"ר צחי כץ.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף

צחי
    12/08/2011

אתה מנהל ומנחה סדנאות אלן קאר בהתנדבות שאתה לא מרוויח שקל?
    נו באמת, יש פה אנשים שמחפשים חיזוק, או אולי כמה מילים לעניין.
    חבל שזו הגישה, אבל ככה זה בישראל, חולים = כסף.
    גם אלי כרופא פונות חברות תרופות שונות ומשונות על מנת לקדם את המותג שלהם, אנו רואים בזה פסול מבחינת מוסרית.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בנוסף - תגובה

רמי רומנובסקי
    14/08/2011

צחי עד כה לא הבנתי מה הבעיה או הצורך שלא קיבלת עליו מענה
    האם יש לך שאלה? אם כן אשמח לענות

אם אתה מטפל באופן קבוע בתרופה מסויימת ורואה שהיא אפקטיבית האם היית ממליץ על משהו אחר?
    על הספר של אלן קאר אני לא מרוויח שקל, אינני בעל הזכויות!
    אם הייתי אינטרסנט לא הייתי ממליץ על הספר כי עדיף לי שאנשים יבואו לסדנה.

אני לא מסתיר את דעתי ולא את זהותי, אני מדריך סדנאות של אלן קאר וזה מה שאני עושה למחייתי בהנאה ובכבוד.
    קשה לי להמליץ על תרופות או תחליפי ניקוטין כי אינני מאמין שהם מספקים פתרון אמיתי לבעיית העישון, אך אם מישהו ישאל שאלה בנושא אשתדל לענות באופן ענייני.

אם יש לך תלונות נוספות אתה מוזמן לפנות להנהלת האתר בינתיים אם יש לך שאלה ספציפית אשמח לענות.

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קראתי את הספר

אביבה
    26/08/2011

קראתי את הספר של אלן קאר שהיה מאד מועיל ,רק הפחד לא מרפה ממני ,עדיין לא הצלחתי שהאסימון יפול לרמה שאני אתפוש עצמי כלא מעשנת !אני יכולה להבין אנשים שמפקפקים,אך מי שקורא את הספר מבין שאין דרך אחרת מלבד הבנה עמוקה של תרמית העישון והיא הדרך היחידה החוצה ,לא יכולתי להניח את הספר מהיד מרגע שהתחלתי לקרוא,אני מתכוונת לקרוא עכשיו שוב את הספר מההתחלה ועד סופו ,אם שוב לא אצליח להפסיק,אני יבוא לסדנה שלכם.
    מי שמציע להגמל בופן הדרגתי מבטיח לכם כשלון חרוץ אלה אם כן הצלחתם להגמל חרף
    השיטה ההדרגתית שרק מייסרת וקשה יותר.
    בכול מקרה אני רוצה להגיד למי שרוצה להפסיק אבל פוחד ,ואני מציינת בכנות שאני טרם הצלחתי להפסיק לעשן ולמרות זאת אני ממליצה מאד על הספר !חובה לקרוא אותו,יש הרבה מאד אנשים שאני מכירה שהפסיקו לעשן רק בזכות קריאת הספר הזה,לכן אני יודעת בודאות שגם אני בסוף אפסיק , דבר אחד כן החלטתי עם עצמי,שלא אתן לכשלון לעמוד בדרכי להפסיק לעשן לתמיד ואני לא מוותרת על ההזדמנות להפסיק לעשן ולהחזיר לי את החיים ללא תלות בסיגריות המסריחות יקרות ומחליאות את חיי.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• א ה ב ת י !!!!!!!

חניתה
    25/09/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני מאד ממליצה לקרוא את הספר

אביבה
    26/08/2011

וזה מה שגם אני הייתי ממליצה במקומך לאחר שקראתי אותו בעצמי.
    לפעמים גם אם יש קשר בין אינטרס עיסקי (למרות שבמקרה שאתה ממליץ על הספר אינך מרויח מכך)אז גם אם יש לך רווח ובזכות המלצתך בן אדם יצליח להגמל מהאסון הנורא של עישון סיגריות ,אז אין בזה שום פסול אלה זה מבורך,למה שתשמור לעצמיך את הדברים הטובים עליהם אתה יכול להמליץ לגרום אושר לאנשים רבים?!
    הציניות של אנשים נוצרה בגלל הרבה שרלטנים בתחום הזה ,רק מקריאת הספר וביקור באתרכם נהיר ללא ספק שמדובר בחברה רצינית עם הצלחה כבירה .

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על הפרגון :)

רמי רומנובסקי
    28/08/2011

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לצחי

עליזה לב
    11/08/2011

היי צחי !!! אני קניתי את הספר "הדרך הקלה להפסיק לעשן " של אלן קאר מקווה שיצליח לי !!!!בכל מקרה אני כבר במחצית הספר ודי נראה לי שזה יעבוד !!!!-אולי תנסה גם אתה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה מה זה צודק!!!

חניתה
    25/09/2011

נרשמתי עכשיו לאתר - נכנסתי לעמוד הזה וזה מה שאני רואה!!! - אני נגמלתי בסדנא של קופח!! ללא כסף !!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו