מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- תודה מכול הלבשוני25/08/2011
שלום רב
לכול חברי הפורום
היום בשעה שמונה וחצי נתקפתי רצון עז לעשן סיגריה
אני לא מעשן כבר שבועיים בגלל שהגעתי לטיפול נימרץ לב ומאז הצינתור אני לא מעשן
היום באופן ספונטאני התקשרתי לטלפון של משה מנהל הפורום ודיברתי איתו עשרים וחמש דקות . אני לא ראיתי עדיין דבר כזה שאדם מדבר איתך חצי שעה כמעט ,ללא תשלום ומניע כדי לעזור לך להתגבר על הרצון לעשן. הוא נתן לי עצות ועזר לי בצורה ממשית מה לא לעשות .... לא להגיד שאני מת לסיגריה ואולי רק סיגריה אחת .. הוא שינה לי את החשיבה בשיחת טלפון אחת אני לא הבנתי את החומרה בדיבורים על הסיגריה והעישון, הייתי אומר כל הזמן מה הייתי נותן בשביל סיגריה אחת וכולי..משה מנהל הפורום אמר לי שזה פסול לדבר ככה וצריך להשוות סיגריה לאקונומיקה ושזה מזיק לגוף וככה לדבר ,לא לדבר כלום חיובי על סיגריה
וזה מאד עזר לי
משה יישר כוחך ופועלך
תודה רבה
שוני* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר תודה מכול הלב - תגובה
משה רוימי25/08/2011שוני היקר,
אני שמח ומאושר בשבילך שעלית על דרך המלך עם מעט כלים שיכולתי להעניק לך בשיחה לגישה חדשה לחיים. תמשיך לטפח את עצמך ולהתחבר לטוב, זכור שוב ושוב שאין שום דבר טוב בעישון ואף פעם לא היה, הוא היה ונותר רעל שמזוהה רק עם הפסד בכל מובן אפשרי. בכל זאת, שנים של הרגל ותלות צריכים להשתנות והתפקיד שלך כרגע הוא לסייע לזה לקרות, עם מחשבות חדשות ומעודדות ומיקוד בדברים שהיית רוצה להשיג ולא "במאבק" או "מלחמה" בדחף.
אני מודה לך על ההזדמנות שנתת לי לעזור לך
ומאחל לך המשך חיים מופלאים, מגיע לך.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם אנוכיים ומרוכזים בעצמכם?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)