שלשום עישנתי את האחרונה שלי

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלשום עישנתי את האחרונה שלי
    אניהפסקתי
    06/09/2011

היום יום 2 לראשית חיי (מחדש) כ"לא מעשן". 20 שנה, קופסא או יותר ביום.
    זה מדהים- ברגע שמקבלים החלטה אמיצה וכנה, כמעט ואין קושי בכלל. אם יש קושי, נזכרים לרגע בהחלטה- וזה עובר בצ'יק.

מאחל לכל ה"לא מעשנים" החדשים הצלחה בתחילת דרכם החדשה בחיים.

אתם יודעים מה הדבר הכי מטורף בהפסקת העישון? פתאום, כל האנרגיות שהופנו לסיגריה הבאה(לתכנן אותה, למצוא את הזמן, לתכנן את המיקום ולהגיע אליו, לקחת שתייה על הדרך, למצוא חברה, וכו'), הן פנויות, והתחושה היא שיש המון אנרגיה (וזמן) שניתן להפנות אותה לדברים אחרים...!

בהצלחה לכולם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• שלשום עישנתי את האחרונה שלי - תגובה

משה רוימי
    06/09/2011

כל הכבוד!!! ויישר כח!!!
    זו דוגמא נפלאה להשפעה שיש להלך הרוח על הגוף הפיזי וההרגשה והוכחה שההתמכרות היא רגשית ולא פזיולוגית, אין דבר כזה "גוף שזקוק לעישון...". ניצחת את הקושי הרגשי ואתה מרגיש "בחוץ" וזה נהדר. בכל זאת הנה טיפ קטן אבל חשוב!
    אחד ממאפייני ההתמכרות אלו מחשבות מוטעות ואשליות. כמעשן המחשבות "תומכות" בעישון בכל דרך בכל מיני תירוצים והסברים שיש בכל זאת משהו טוב בעישון ולכן אולי לא כדאי למהר ולוותר עליו ולאחר הפסקת עישון קיימת אפשרות שיצוצו שוב מחשבות מוטעות אבל הפעם ממקום אחר וכדאי לדעת שאם וכאשר יהיו כאלה כיצד להתמודד. המחשבות האפשריות לאחר הפסקת עישון יכולות להקל ראש בהתנסות בודדת כאילו שעכשיו לאחר הגמילה אתה חזק מספיק כדי לאפשר לעצמך לעשן רק עוד סיגריה אחת, אבל אין דבר כזה סיגריה אחת!

זה הזמן להביט קדימה על החיים וכמו שציינת לנצל את הזמן, האנרגיה, האומץ והתבונה שעמדו מאחורי ההחלטה שלך להוציא את העישון מהחיים ולהפנותם לעבר יעדים חדשים ובעלי ערך שיקדמו אותך לחיות חיים של הגשמה עצמית.

שיהיה בהצלחה כולנו גאים בך.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כל הכבוד ותמשיכי כך

אלי
    04/10/2011

כאחד שחווה את אותה הרגשה שיש לך בימים אלו - אופוריה ואושר עילאי על השחרור מהסיגריה, לצערי נפלתי למלכודת. אחרי כחצי שנה ללא עישון, לקחתי "אחת קטנה". זה היה בחתונה של חבר קרוב בה כולם שתו ועישנו והיו מסטולים לגמרי. כאחד מהחברה' לא עצרתי בעצמי והשתתפתי בחגיגה.
    מה שהתחיל מ"אחת קטנה" הפך ל"לא נורא סיגריה ביום" ולאט לאט חזרתי לעשן כמו קטר. היום אני שוב מנסה להגמל בעזרת הספר, אבל האפקט לא דומה כמו בפעם הראשונה.
    אז זיכרי - גם בזמן שאת מרגישה גדולה וחזקה כי את לא מעשנת וזה קל לך, אין לעשן שוב אי-פעם! גם לא שכטה אחת, גם לא חצי שאיפה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כמאמר השיר:"זה לא גברת, זה אדון"...

אניהפסקתי
    04/10/2011

אבל זה לא מה שחשוב.
    עבר חודש מאז. לפעמים קשה יותר והרצון לסיגריה חזק מאודדדדד, אבל לרוב זה עובר על מי מנוחות.

לפני שבועיים התחלתי גם לרוץ! נראה לי שמצאתי התמכרות חדשה...

בכל אופן, בהצלחה לכל מי שמתכוון להפסיק בעתיד, שהפסיק היום, ושכבר הפסיק לפני זמן.

כוח רצון הוא תחליף הניקוטין היעיל ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• גם אני רץ אחרי שהפסקתי לעשן

מישהו
    07/10/2011

איזה כיף זה!!!
    ואני מעדיף להיות מכור לריצה מאשר לסיגריה...

ואם תתאמן, לאט לאט תרוץ יותר ויותר והמהירויות גם יגדלו.
    תרוץ אבל על פי תוכנית אימונים מסודרת, כי קל מאד להיפצע.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו