מישהו מכיר קבוצת תמיכה אינטרנטית?

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מישהו מכיר קבוצת תמיכה אינטרנטית?
    אורה
    14/09/2011

תאריך ההפסקה שלי בעוד יומיים. אני משתתפת בסדנה של קו"ח, אבל מתכוונת להפסיק בלי תרופה. כהכנה אני קוראת הרבה חומר, כולל שאלות של אנשים בפורומים שונים, אבל שמתי לב שכל הקבוצות שבהן יש תמיכה הדדית, חדלו מפעילות לפני כמה שנים.
    אני מרגישה שאני זקוקה לעיסוק היומיומי הזה בחוויית הגמילה ולשיתוף הדדי עם אנשים שעוברים את אותו הדבר, ומבחינתי מספיקה התכתבות ברשת, אפילו עדיפה על טלפונים.
    לא מספיקה לי הפגישה בסדנה פעם בשבוע.
    האם יש באיזה מקום פורום, או קבוצה, שפעילים כרגע?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• מישהו מכיר קבוצת תמיכה אינטרנטית? - תגובה

משה רוימי
    14/09/2011

אורה היקרה,
    איני מכיר לגמרי את אופיה של הסדנה שאת משתתפת בה אבל הייתי מצפה שיהיו בה גם התמיכה והליווי שאת זקוקה להם בתהליך שהתחלת בו, לגבי קבוצות תמיכה אחרות באינטרנט איני מכיר כאלה שאני יכול להמליץ עליהם אבל אשמח לנסות ולסייע לך להצליח ולפתוח בדף חדש בחיים, כאן במסגרת הפורום ו/או בטלפון בזמנים שבהם אני מעניק תמיכה למעשנים שנמצאים במסגרת התוכנית שלי להפסקת עישון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה משה. אני אסביר....

אורה
    14/09/2011

הסדנה היא של קו"ח וכוללת שמונה מפגשים שבהם משוחחים על תהליך הגמילה ועל נזקי העישון וכו'. החוסר קיים במשך השבוע שעובר בין פגישה לפגישה, וכמו כן בקבוצה עצמה יש זמן קצר מאוד לכל משתתף לדבר וזה לא נותן מענה לצורך בשיתוף.
    אני מחפשת מקום שאפשר לחלוק בו באופן שוטף את התחושות והקשיים עם אנשים אחרים שנמצאים בשלבים שונים של גמילה בעצמם. אני מגלה שאפילו קריאה של שאלות ושיתוף ישן מלפני כמה שנים, של אנשים בשלבים מתקדמים יותר משלי, עוזר לי יותר מכל עידוד או חיזוק של מומחים, או עובדות יבשות על נזקים וגמילה.

כפי שאני מכירה את עצמי, לא אתקשר לאנשים, במיוחד לא לאדם זר, ברגע קשה (שיכול אגב לקרות דווקא באמצע הלילה...). אבל בהזדמנות זו אני מודה לך על הצעתך מקרב לב!

אני בטוחה שבכול רגע נתון יש הרבה אנשים שמתמודדים עם הגמילה, גם כאלה שמשתתפים בסדנאות. חבל שאין מקום ברשת שבו הם יכולים לכתוב ולשפוך את לבם ולקרוא אחרים שנמצאים במצב שלהם.

אם מישהו יגלה מקום כזה, או שייפתח בקרוב, אשמח לדעת על כך ולהשתתף. הכוונה לפורומים וקבוצות דיון אינטרנטיות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה משה. אני אסביר.... - תגובה

משה רוימי
    14/09/2011

שלום אורה ותודה על הכנות והפתיחות. אכן תמיכה בתהליך גמילה מעישון היא דבר חשוב ולשיתוף בין אנשים שנמצאים באותו המצב יש בהחלט עוצמה לסייע בהתמודדות.
    לאור התייחסותך הראשונה החלטתי לפתוח היום באתר מכון שאיפה פורום תמיכה לאחר תקופה ארוכה שהתחבטתי בנושא. אני מקווה שהפורום יתפתח וייתן תשובה לאנשים שנמצאים במצבך והוא מיועד לכל המעשנים באשר הם ללא קשר לדרך הגמילה מעישון בה בחרו. למרות שהפורום נמצא בחיתוליו את מוזמנת כמובן לקחת בו חלק ולזכות בתמיכה ואולי גם לתמוך באחרים באותה עת דבר שמאוד מסייע ומחזק. בכל אופן תודה על ההתייחסות והמשך הצלחה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תפתחי דף ותראי כמה יצטרפו!!!

חניתה
    25/09/2011

אני נגמלתי דרך קופח - אחרי 32 שנים של 3 קופסאות ליום!!! אני לא מעשנת 10 חודשים - מאחלת לך הצלחה!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו