טובי פלד פסיכולוג ילדים ונוער
פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.
ד"ר אליהו סמואל פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
שלום רב, אני נוטל את הכדור צ'מקיפס לגמילה מעישון ואני חייב לציין שאין כמעט תופעות לוואי וזה כדור מעולה אני ממליץ בחום. הייתכן שאולי ביום הראשון של הנטילה שלו יהיה כאבי ראש אבל זהו. אך, אך, האם ייתכן שיש בעיות בתפקוד המיני בגללו? ראוי לציין שלעולם לא חשתי זאת... זה בא לידי ביטוי או בשפיכה מהירה...או בחוסר חשק מיני?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
אני אחרי שישה ימים של צ'מפיקס וחוויתי אותם כמעל ללא חרמנות (סליחה על השפה, אבל אין מילה מתאימה יותר...). הייתי מודאג, אבל אני שמח לבשר שאחרי היום השביעי זה עבר לי ואשתי נראית מושכת ביותר ;-)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
פסיכותרפיסט ילדים ונוער
פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן ל... קרא עוד