מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני דווקא די מרוצה !דודו21/09/2011
סיגריה אלקטרונית מסייעת מאוד אולי לא לכל אחד ובטח לא של כל חברה !
יש הרבה סיגריות בשוק רובם באיכות ירודה מאוד !!!
חשוב מאוד לפני הרכישה להתנסות בסיגריה לפחות למשך 48 שעות ולראות
שבאמת הסיגריה מסייעת לכם ואז תקנו בביטחה.
אני רכשתי מחברת cig4u ממליץ לכולם לבדוק היטב לפני הרכישה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר אני דווקא די מרוצה ! - תגובה
משה רוימי22/09/2011שלום דודו,
שמח שאתה מעלה את נושא, מניסיוני האישי והמקצועי, אין תחליף אמיתי לשינוי פנימי ועמוק שמוביל בסופו של דבר להחזרת השליטה שההתמכרות לעישון לקחה מאיתנו. אביזרים למיניהם נחשבים בעיני "לפתרון חיצוני" לבעיה שנמצאת ברבדים רגשיים. אני לא מציע לאנשים להחליף תלות אחת באחרת, מה גם שבמקום לנווט את המציאות מחוץ להרגל העישון, השימוש בסיגריה מדומה ( מכל סוג פלסטיק או אלקטרונית ) מותיר את המעשן להמשיך במנהגו ( שאותו הוא שואף להפסיק ) גם במקומות ובזמנים שקודם לכן אפילו לא חשב עליהם. בכל אופן תודה שהארת את תשומת ליבנו לכך שקיימים לא מעט סוגי סיגריות אלקטרוניות מה שיוצר בוודאי בלבול גדול, איך בדיוק אפשר לדעת מהי סיגריה אלקטרונית טובה. בכל אופן אם ניתן להתנסות ללא תשלום במשך 48 שעות זה נחמד והוגן, שכל אחד יחליט מה באמת יכול להועיל לו להשיג את המטרה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון אפילו מאוד
דודו22/09/2011אבל שתבין אני בעד כל הפסקת עישון היא מבורכת ניסיתי כמה וכמה
הצלחתי בכל השיטות להפסיק לעשן אבל לא לזמן מה ההרגל הפיזי
היה חסר לי מאוד וגבר עליי , בעזרת הסיגריה אני מחזיק די הרבה זמן כמעט שלושה חודשיים ומאוד מרוצה אפילו לא סיגריה ביום אני לא מעשן וזה הישג עצום מבחינתי
גם אם אצתרך עוד חצי שנה לעשן את זה זה שווה לי בגדול כי זה לא סיגריה .
סיגריה אלקטרונית נועדה לסייע להפסיק לעשן זה בהחלט לא קסם !
היא מסייעת להפחית את תופעות הלוואי של גמילה מעישון יש בסיגריה ניקוטין
על מנת להחליף את הסיגריה הרגילה לחלוטיין .
במשך הזמן מפחיתים את רמת הניקוטין בגוף ולאחר מכן מורידים לגמרי .
לאחר שהבן אדם אינו מכור לניקוטין ואין בגופו את 4000 כימקלים הרבה יותר קל להפסיק גם את ההרגל כי הבן אדם כבר כבר לא תלוי בה.
וידוע גם ש21 הימים הראשונים עם הקשים ביותר מבחינת התופעות לוואי והקושי של החוסר ניקוטין .
הסיגריה אלקטרונית לא מכילה אף רכיב מזיק מלבד ניקוטין שזה שנוי במחלוקת .
אתה ממשיך את ההרגל המגונה למשך זמן מה עד שתיגמל .
מעשנים אדים שלא מזיקים לך ולא לסובבים אותך !
ממליץ לכולם להיגמל מעישון לא משנה הדרך לא משנה השיטה !!!!
תעברו לרמת חיים אחרת..........* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהנכון אפילו מאוד - תגובה
משה רוימי22/09/2011שלום דודו, אני מסכים איתך שהתוצאה היא הדבר החשוב למרות שהגישה שלי נותנת משקל גדול מאוד לדרך..אבל אם אתה מרגיש טוב עם התחליף הזה ולא חלילה תסכול, זה נהדר ואתה כנראה בכיוון הנכון.
אבל אני באמת חושב שאין צורך לבלות זמן רב ויקר בניסיון "להוריד" את כמות החומרים המזיקים או הממכרים, כי הרי בסופו של דבר השינוי הפנימי הוא שקובע והוא יכול לקרות בתוך זמן קצר מאוד אפילו ברגע אחד של החלטה. ושוב גם כאן חשוב מאוד שההחלטה תהיה ממקום שלם ומתוך בחירה חופשית ולא ממקום של דחק או אמונה עיוורת בגורם "חיצוני" שהוא..הוא זה שיש לו את הכוח לשנות מה שכל אדם יכול וצריך לעשות בעצמו כמי שמעריך את החיים.
שוב בהצלחה רבה ותודה על ההבהרה שמועילה לכולם.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה לך
דודו25/09/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבסדנת קופ"ח לא ממליצים
אלי04/10/2011בסדנת קופ"ח לא ממליצים על הסיגריה האלקטרונית מהסיבה שהיא לא בריאה! העשן המדומה שיוצא מכיל הרבה רעלים.
שלא כמו השיטה של אלן קאר (המבורכת), בסדנה כן ממליצים להשתמש בתרופות, מדבקות, מסטיקים ושאר אביזרים, חוץ מהסיגריה האלקטרונית.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמשרד הבריאול לא מאשר!!!
חניתה25/09/2011לפי מיטב ידיעתי חל איסור על שימוש בסיגריות האלקטרוניות - טוענים שהן מסרטנות. אני אישית "נקיה" מסיגריות כבר 10 חודשים!!! עברתי סדנא בבית החולים (סדנא של קופ"ח) - ללא תשלום ומאושרת מכל שה רגע!!! מאשה חולנית הסובלת ממחלות בדרכי הנשימה וזקוקה מדי שבוע לאנלציות הפכתי לאשה בריאה, עושה ספורט, וכמובן צוללת!!!!
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהזה נראה כמו פרסומת של טרול
שירה06/10/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את/ה אלכוהוליסט/ית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)