סתם דואג....

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סתם דואג....
    ירון
    20/10/2011

עישנתי בחיים שלי משו כמו 50-70 סיגריות, הכי הרבה היה 7 ברצף בלילה אחד...ואני מתכוון לא לגעת בזה יותר....
    אני סתם רוצה לדעת האם הסיגריות האלה השאירו איזה נזק תמידי כלשהו לגוף או איזה "חותם" בראות מתוך סקרנות...
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    סתם דואג....

הוספת תגובה

• סתם דואג.... - תגובה

משה רוימי
    21/10/2011

שלום ירון,
    איני חושב שיש לך סיבה אמיתית לדאגה. החומרים המזיקים שבסיגריות אמנם "רעים" מאוד אבל הנזק שבהם לגוף הפיזי הוא מצטבר והסיכוי שיקרה לך משהו חלילה מכמות הסיגריות שעישנת נמוכה מאוד. גישתי לכל נושא העישון שם במרכז דווקא את הנזק לנפש ולאישיות ובזה שהחלטת להיות אדם לא מעשן, פתרת את עצמך גם מהסיכון הזה שמשפיע על היציבות הרגשית וגם על איכות ההחלטות בכל תחומי החיים כמו גם על תחושת האושר הנובעת מהיכולת לממש את הפונטציאל. ככל שאני מבין אלו הסיגריות הבודדות שעישנת מימך וכל עוד תמשיך להיות נאמן לבחירתך הנבונה לבחור בדרך חיים של התפתחות וצמיחה אישית ללא תלות באף התמכרות, מספר הסיגריות הבודד שעישנת יאבדו מחשיבותם ויישארו כהתנסות של תתחזור. יישר כח ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו