כאבים בחזה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כאבים בחזה
    שנאל
    21/10/2011

היי, יש לי בעיה שמטרידה אותי מאוד,
    אני בת 18, מעשנת כבר שנתיים וחצי, ולפני שבועיים הפסקתי, והיום בצהרים התחילו לי כאבים מאוד מטרידים בצד ימין של בית החזה.
    אני פוחדת שזו תופעה כתוצאה מהפסקת העישון החד משמעית, הכוונה שלי היא שאולי הכאבים נובעים מהצורך לעשן,או שזה נזק מסוים כתוצאה מהעישון ורק עכשיו זה התחיל, או שזה כאב לא קשור לעישון כלל.
    עדיין יש לי חשק לסיגריה, ובמקרה היום יותר מתמיד, ואז החלו הכאבים. אני לא מצליחה להבין אם זה קשור..
    אם מישהו יותר מבין יוכל לעזור לי בזה אני אשמח!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    כאבים בחזה

הוספת תגובה

• כאבים בחזה - תגובה

משה רוימי
    22/10/2011

שלום שנאל,
    דבר ראשון את יכולה להיות רגועה שהיעדרו של העישון בחייך רק תורם לבריאותך התקינה ולעולם לא יכול לגרום את ההיפך. הכאבים שאת מתארת יכולים לנבוע מכל מיני סיבות לרוב סיבות שלא צריכות לעורר דאגה והם חולפים מעצמם. את בחורה צעירה ובהנחה שבריאותך הכללית טובה, ההחלטה שלך לא לעשן יותר היא הגיונית ונכונה אבל חשוב שתעשה "מהמקום הנכון" כדי לא להותיר אותך עם קושי רגשי שהוא גם זה שעומד מאחורי ההתמכרות לעישון ולא פעם גם גורם לכאבים פיזיים או נפשיים. אני מתכוון לזה שתחזקי בעצמך את האמונה שהעישון לעולם לא יכול להיות חלק מהחיים מכיוון שהוא חוסם את ייצר החיים ומגביל את ההתפתחות והצמיחה, בין היתר בזה שהוא פוגע בבריאות אבל לא רק. ראי בהחלטה שלך החלטה להתחיל ולטפח את אישיותך ואת גופך כדי שיהיו תמיד בשיא יכולתם. ככל שתאמני את עצמך לחשוב במושגים האלה העישון יהפוך לא רלוונטי ולא יטריד ואם היה קונפליקט פנימי אם כדאי או לא לעשן גם הוא יעלם ואיתו כל המכאובים. כמובן שרק את מכירה את גופך הכי טוב ואם ישנם כאבים מכל סוג שהוא שאינם מרפים למרות את מקפידה על הצרכים החיוניים ואת עדיין מוטרדת מהם תמיד טוב להיוועץ עם רופא מומחה. המשיכי בדרך שבחרת, דרך של הצלחה והרווחים בו יבואו בשמחת חיים אמיתית מהיכולת לממש את הפוטנציאל שבך, מבריאות הולכת ומשתפרת, מרווחה כלכלית גדולה יותר ומהזדמנות ליהנות ממעגלים חברתיים חדשים. יישר כח ובהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו