עצביייייייייייייייייים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עצביייייייייייייייייים
    שחר
    26/01/2008

זוכר אותי?
    הייתי פה לפני כמה חודשים והתעניינתי לגבי הסדנה.
    אז בסוף קניתי את הספר.
    הפסקתי לעשן היום בבוקר. הכל טוב ויפה, אין לי אפילו כמיהה לסיגריה באופן ישיר.. אבל אני עצבנית בצורה בלתי נתפסת וכבר רבתי עם כל העולם...
    יעבור?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עצביייייייייייייייייים

הוספת תגובה

• הדרך הקלה....

רמי רומנובסקי
    27/01/2008

שחר שלום
    העצבים שאת חווה אינה אמורים להיות חלק מהגמילה, הרי לא סתם קוראים לשיטה הדרך הקלה.

כשהתכתבנו המלצתי לך על הסדנה מכיוון שזהו תהליך מקצועי ומבוקר, בעל אחוז הצלחה גבוה ואפקטיביות רבה.
    אם את חווה עצבים אז מן הסתם הספר לא עשה את העבודה ואת משתמשת בכוח רצון, תראי איך את מסדרת ואם את ממשיכה להתקל בקושי אוכל לשוב ולהמליץ לך להגיע לסדנה.

יש הבדל מהותי בין הספר לסדנה והסדנה עובדת ברבדים שהספר כלל לא נוגע בהם, אנו גם מספקים תמיכה שוטפת, מפגשי חיזוק בעת הצורך ואחריות לתוצאות ולהחזר כספי.

אם תהיי יותר ספציפית ותתארי את הקושי שאת חווה אולי אוכל לנסות לסייע לך באמצעות הפורום.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• לא נכון...

שחר
    28/01/2008

אלן קאר אומר בעצמו שיש 3 שבועות של גמילה פיזית, שיכול להיות בהם סוג של קושי, אבל כל עוד אני בראש הפסיכולוגי הנכון, זה גם יחסית קל, וגם סוג של מקבלים את זה באהבה..

בינתיים אני ביום השלישי. כמו שכתבתי לך בהודעה הקודמת, אין לי כמיהה לסיגריה, גם העצבים שדיברתי עליהם, באו לזמן מאוד קצר ומהר מאוד עברו, אבל לפעמים זה קורה . אני מרגישה שזה פיזי. אני לא רוצה לעשן , אבל יש לי כל מיני תופעות בגוף מוזרות... אני ישנה גרוע בלילה, יש לי יובש כזה בגרון.. סוג של טשטוש בעיניים.. נראה לי שהגוף שלי מתרגל לחיות ללא רעל או משהו כזה..

מה שחשוב מבחינתי, הוא שאני ממש לא נלחמת בעצמי "אל תדליקי סיגריה" או משהו. זה לא נכון שאני עובדת עם כח רצון. אני באמת לא רוצה לעשן.. אבל אני גם מאוד רוצה להיות עוד כמה ימים קדימה, שגם לא יהיו שום שאריות ניקוטן בגוף שלי...

(אגב, יש לציין שזו הפעם הראשונה שאני לא מעשנת. ניסיתי אולי פעם פעמיים בחיים וזה היה ל 3 שעות או משהו..אני מעשנת מגיל 14, ואני בת 29 בקרוב..)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שמח לשמוע

רמי רומנובסקי
    28/01/2008

שחר היקרה,
    אני שמח לשמוע שאת כבר לא מעשנת ואני מקווה ומאמין שתצליחי.

בנוגע לקשיים בהם את נתקלת, תופעות הלוואי הפיזיות הן שוליות ונכון שיש כמה ימי מעבר (לא 3 שבועות) ושלגוף לוקח זמן להתרגל. בכל מקרה זה נורמאלי וקחי בחשבון שמצבך רק משתפר מרגע לרגע, אם את באמת בהלך הרוח הנכון הקושי הופך לשולי.

אל תחכי לשום דבר שיקרה פשוט קבלי את זה שאת כבר לא מעשנת ומצבך רק ימשיך וישתפר.
    אם תתקלי בעוד קושי כלשהו אל תהססי לפנות לפורום, אשמח לסייע ככל האפשר.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה, רמי

שחר
    28/01/2008

אכן, אני מרגישה שזה הולך ומשתפר..
    ואני שמחה שאני לא צריכה את הגועל הזה יותר , כי הסיגריות באמת הרסו לי את החיים, ואני שמחה שהתעוררתי עכשיו (לפני הסרטן אני מקווה... חח)..

תודה על הכל, אני אכנס לעדכן, למרות שאין בעקרון מה לעדכן, אני בטוחה שלא אגע יותר בסיגריות!

שחר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו