היי רמי!! לא תאמין!

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• היי רמי!! לא תאמין!
    אודל
    27/01/2008

הייי שלום ושבוע טוב!
    אוקיי עכשיו ירתי מהאוטובוס בחזרה מהסופ"ש בניו יורק עם הידיד..אתה לא תאמין!{עוד לא פרקתי את המזוודה ואני כותבת לך}אני כל כך מתרגשת!הכל היה כל כך מושלם,קודם כל פני שנסעתי כתבתי את העצות שלך על פתק קטן ושמרתי את זה בכיס....
    ברור ל שאיך שהגעתי אחרי החיבוקים והנשיקות הגיעה ההצעה לסיגריה...אני אשקר אם לא עברה בי הבזק המחשבה להושיט את היד,ואז אמרתי לא,תודה הפסקתי!!! כמובן שידיד שלי היה בהלם ואמר לי"נו קחי ,איזה הפסקת?!" ואני ברוב עוזי דרשתי שלא ישכנע אותי כי אני עם הסיגריות גמרתי....

תקרא לזה אירוניה או לא...איפה הלכנו בשבת?..לתערוכות גופות! אני יודעת שזה נשמע מזעזע אבל זה רץ עכשיו חזק בארה"ה,זה איזה אמן יפני שפשוט לקח גופות של אנשים חולים שמתו {גם בריאים}ופשוט פיחלץ אותם,אבל בצורה כזאת שהוא נתן לנו, למתבוננים להבין כל חלק ואיבר בגוף מבפנים...
    זה מזעזע,חלק רואים בזה מדע,חלק אומנות..אותי זה לא הכי הגעיל,במיוחד שאני רוצה לעסוק ברפואה בעתיד...בכל מקרה אני והוא עברנו ככה בן חלקי הגופות ולאן הגענו?! לריאות!
    אני אומרת לך אני פשוט עמדתי שם,וזלגו לי דמעות,לא האמנתי שזה מה שעשיתי לגוף שלי,זה נראה שפשוט כאילו שמישהו לקח זפת ו"טייח" את הריאות בשחור,זה היה מזעזע ומפחיד{וכתוב שם שה ריאות של מעשן בינוני...}אני לא רוצה לתאר לך איך נראו ריאות שעברו סרטן שנגרם כתוצאה מעישון...אני פשוט לא הצלחתי לשלוט בדמות,לא האמנתי שככה אפשר להזיק לגוף....
    כנראה שהצלחתי להשפיע גם על ידיד שלי,ובסוף הסיור יש קופסה ענקית שפשוט כולם זורקים שם את החפיסות שלהם,זה גם מה שידיד שלי עשה,הרגשתי גאווה כאילו נצחתי משהו...
    להנציח את נצחוני,קבענו שנעשה תחרות לאורך כל הנמל במנהטן,וניפגש בסוף השדרה...ברור לך מי ניצח כן?....
    תודה רבה לך...אני שמחה שמצאתי את הפורום שלך,ואשמח לשתף בחוויות וחיזוקים...אני מקווה שאני אמשיך עם המצב רוח הזה כל חיי,והעיקר שניהיה בריאים....שלך,אודליה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    היי רמי!! לא תאמין!

הוספת תגובה

• אודלייה אני שמח שהפסקת עם הסיגריות

c18
    27/01/2008

אודלייה אני שמח שהפסקת עם הסיגריות . אבל קצת לצנן את התלהבותך . סיגריות לא מפסיקים לעשן לחודש או שנה או שנתיים סיגריות מפסיקים לכול החיים . והתמכרות לסיגריות והגמילה מהן היא לכול החיים . כול החיים את תיצטרכי להתמודד עם הגמילה .יהיו לך ימים יפים ומאושרים. וימים שכול כך תירצי סיגריה עד שתתפסי על קירות .ימים שתרגשי שכבשת את העולם .ימים של אושר בילתי נילאה . ואז נפילה והשתוקקות לסיגריה . וחרטה שבכלל התחלת עם הגמילה . תצטרכי ללמוד אך להיגמל בין ימים טובים ורעים .
    מאחל לך הרבה הצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלהבות בריאה

רמי רומנובסקי
    27/01/2008

אין טעם לצנן את ההתלהבות, זה נהדר להפסיק ומשמח מאוד. אני ואנשים רבים נוספים שהשתמשו בשיטת אלן קאר להפסקת עישון נהנים עד היום מאותה שמחה. הרשו לי לדבר בשמם ולהגיד שאין כלל קושי ברגע שיצאת מהמלכודת גם אין שום סיבה לחזור אליה.

הקושי בשיטות אחרות הוא שעדיין יש תחושה של פספוס או ויתור ואותם אנשים נשארים פגיעים למשך שארית חייהם. כל הרעיון בגמילה הוא להגמל לתמיד מבלי לסבול מאף קושי ולהיות מה שאנחנו קוראים לו "לא מעשן מאושר", אם זה לא מה שאתם חווים סימן שיש עוד עבודה לעשות.

אודליה אני מאוד שמח לשמוע את החוייה הנהדרת שלך, רק תזכרי טיפ קטן לדרך: אין כזה דבר סיגריה אחת!

כל טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו