שלושה ימים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שלושה ימים
    נטלי
    08/11/2011

שלום,

שלושה ימים ללא הסיגריות ואני מרגישה טוב!

הבעיה שלי שכמה פעמים במשך היום (בערך 3-4)ללא כל הודעה מוקדמת בא לי

חשק עז לעשן ואז אני מחזיקה את עצמי בכח ומנסה להעביר את המחשבות שלי

ולהעסיק את עצמי,הפחד שלי הוא להישבר ולהתפתות למחשבות האלה שעוברות

כמה פעמים ביום,

עצה בבקשה איך להתייחס לרצון לעשן?ואיך להעביר אותו בקלות?

שהמחשבות על הסיגריה צצות אני נהיית עצבנית וחסרת סבלנות .

תודה מראש

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    שלושה ימים

הוספת תגובה

• שלושה ימים - תגובה

רמי רומנובסקי
    08/11/2011

נטלי שלום,

מזל טוב וכל הכבוד שהפסקת לעשן. קחי בחשבון שבימים הראשונים לאחר הפסקת עישון הגוף נמצא בגמילה מניקוטין, תסמיני הגמילה של ניקוטין הם קלים יחסית והם באים לידי ביטוי בתחושות של ריקנות, תחושה שדומה לרעב, אי נוחות או פשוט תחושה של "בא לי סיגריה".
    נסי לדמיין שבתוך הגוף שלך יש תולעת טפילה שניזונה מניקוטין וכרגע היא גוועת מרעב, אם תתני לה את המנה שלה היא תחזור בבת אחת לחיים ותחזור עוד שעה לבקש עוד מנה ועוד מנה, אם תרעיבי אותה היא תמות תוך מספר ימים ולא תראי או תשמעי ממנה יותר לעולם!
    כשאת מרגישה את התחושות האלו תסתכלי על השעון ותראי שתוך 10 דקות זה נעלם.

אבל ללא קשר לגמילה מניקוטין הדבר הכי חשוב זה להיות שלמה בהחלטה שלך ולא להטיל בה ספק, אל תדאגי מכך שאת חושבת על סיגריות זה טבעי, זה גם יעבור. אל תנסי לא לחשוב על זה זה לא עובד, אלא החליטי שלא משנה מה יקרה את הפסקת לעשן וזהו.
    כמו כן קחי בחשבון שכל סוג של אי נוחות שאת עלולה לסבול ממנה אחרי שהפסקת לעשן היא לא בגלל שהפסקת אלא בגלל שעישנת :) כך או אחרת זה זמני ועובר, את מחלימה ממחלה שחלית בה שנים, היי סובלנית כלפי עצמך ותראי שכל יום יהיה יותר טוב ויותר מהנה מהיום הקודם.

בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלושה ימים

נטלי
    08/11/2011

רמי תודה רבה,

אהבתי את הדימוי לתולעת אני אחשוב על כך כל פעם שתתעורר בי מחשבה או חשק..

אני בטוחה שזה יעזור:)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו