מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- אני מבין שלאחר הסדנה אתה מפסיק לעשגיירא28/01/2008
אני מבין שלאחר הסדנה אתה מפסיק לעשן לצמיתות . ללא כוח רצון . ככה סתם מפסיק ?
איפה כול הגעגועים והזכרונות לסיגריה ?. איפה ההרגל ? זהו 6 שעות סדנא ואתה מפסיק ? זה רציני או בדיחה ? 30 שנה אני מעשן . ואני מבין שאם אני יבין למה אני מעשן ולמה קשה לי להפסיק אז אני לא יעשן יותר ?ועוד ללא כוח רצון אני עובר על אתריים אחרים ושומע ניגמלים שגם אחרי שנים עורגים לסיגריה .נגמלים שעברו כול מיני שיטות שונות ומשונותהפסיקו וחזרו .
אני מוכן לשלם עשרת אלפיים שקליים ולא 1700 שח וגם אני לא זקוק לקבל את הכסך חזרה .
אני רוצה להיגמל .אבל מאוד קשה לי להאמין שזה אפשרי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר סדנת אלן קאר-הדרך הקלה
רמי רומנובסקי28/01/2008גיורא שלום,
אני מבין את הסקפטיות שלך, גם אני הייתי סקפטי כששמעתי מחברים על הסדנה. הייתי חייב לנסות ואחרי שגיליתי לא רק שזה עובד אלא שזה קל החלטתי לנטוש את כל עיסוקיי על מנת להביא את השיטה לישראל.
חשוב לי להבהיר אין לנו 100% הצלחה ויש אנשים שנתקלים בקשיים שאותם תיארת, אך אם זה קורה אנחנו מזמינים אותם ל 2 מפגשי חיזוק קצרים מכיוון שזה לא אמור להיות קשה, ואם אדם נתקל בקושי אז יש עוד עבודה לעשות.
אם לאחר 2 המפגשים הם עדיין מעשנים, נחזיר להם את מלוא עלות הסדנה. על בסיס תנאים אלו אחוזי ההצלחה שלנו בכל מרכזי אלן קאר בעולם הם למעלה מ 90%.
אתה מוזמן לנסות ולגלות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)