רוצה להפסיק לעשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה להפסיק לעשן
    זקלין
    15/11/2011

מעשנת מעל 30 שנה, נמאס מהסיגריות, אבל קשה בלעדיהם,
    הייתי בסדנה לגמילה מעישון של קופת חולים, לא עזר
    עשיתי דיקור, החזיק 5 ימים, וחזרתי לעשן,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה להפסיק לעשן

הוספת תגובה

• רוצה להפסיק לעשן - תגובה

רמי רומנובסקי
    15/11/2011

ז'קלין שלום,

קודם אני מבין את התסכול, להרבה אנשים לוקח כמה פעמים עד שהם מצליחים להפסיק.
    מחקר אוסטרלי מקיף שיצא לאחרונה מראה שלרוב המעשנים נדרשו כמה ניסיונות עד שהם הצליחו להפסיק וש 75% מהם עשו זאת ללא טיפול תרופתי.
    כדאי להמשיך לנסות ולא לוותר ואני בטוח שתמצאי דרך שתעזור לך.

מניסיוני בעבודה עם אלפי מעשנים וכמעשן לשעבר הקושי העיקרי בגמילה מעישון הוא תחושת התסכול והויתור שמרגיש מעשן כשהוא מפסיק בכוח רצון (ואגב רוב השיטות מבוססות על כוח רצון). זה בא לידי ביטוי בעצבנות, תסכול, השמנה ובסוף נשברים וחוזרים לעשן.

אבל מצד שני יש דרך אחרת אני כמובן משוחד :) כי אני מאמין בדרכו של אלן קאר ומניסיוני הרבה אנשים שנכשלו בניסיונות אחרים גילו שיש כאן משהו אחר. המשהו הזה הוא סוג של סוויצ' בראש כמו התובנה הזו שאנשים מקבלים בוקר אחד ופשוט זורקים את הקופסא ללא שום קושי. יש מעט מאוד אנשים שזה קורה להם אבל יש דרך לייצר אותה אם לומדים ממי שכבר עבר את זה - זה מה שאנחנו עושים.
    בין אם תבחרי בנו או בדרך אחרת אני ממליץ לך לבדוק את הדברים הבאים לפני שתחליטי:
    - מי החברה: ודאי שאת בוחרת בגוף אמין ומוכר
    - מה מהות השיטה: תראי אם את מתחברת להיגיון שבדרך
    - טיפול רב מימדי: להתמכרות לסיגריות היבטים פיזיים ונפשיים חשוב לראות שמתייחסים לשניהם (לדוגמא דיקור או טיפול אנרגטי לא תמיד מתייחס לפן הנפשי)
    - תמיכה וטיפולים חוזרים בעת הצורך
    - אחריות: מה קורה אם זה לא עובד? האם יש אחריות או החזר כספי?
    - הסכם כתוב: ודאי שאת מקבלת הסכם כתוב של כל הדברים שהובטחו לך
    והכי חשוב: איך זה מרגיש לך

כך או אחרת אל תתייאשי שווה לנסות שוב ושוב עד שזה יעבוד כי הרווח בחיים ללא עישון הוא מדהים.
    אם תרצי לשמוע עוד מאחד מהיועצים שלנו את מוזמנת להתקשר ל: 03-6212525
    בהצלחה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו