לא בשמים...

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• לא בשמים...
    מיכל
    24/11/2011

שלום,

קודם כל שמחה להיות שייכת לפורום זה,
    אף פעם לא היה לי האומץ אפילו לחשוב על להפסיק לעשן..
    היום אני כבר שבוע לא מעשנת, נכון זה עדיין לא אומר שאפשר לקרוא לי גמולה , אבל בשבילי זה בהחלט המון!!
    ובינתיים רציתי לומר- "השד לא נורא" !!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    לא בשמים...

הוספת תגובה

• לא בשמים... - תגובה

משה רוימי
    24/11/2011

כל הכבוד!!! ברוכה הבאה לעולם "הלא מעשנים". שבוע ללא עישון הוא ללא ספק שינוי מגמה וממה שאת מתארת הוא יכול הבחלט להחשב עבורך לשינוי שיסמל דרך חיים חדשה ולא עוד ניסיון או התנסות בגמילה מעישון. חשבי על כך שהייתה לך החוכמה והנחישות להתחבר מחדש לאינסטיקטים הטבעיים שבך, שנועדו להוביל את חייך למקום טוב יותר תמיד, לאפשר לך לצמוח ולהתפתח וכל מה שאת צריכה לעשות מכאן ואילך זה להמשיך באותה מגמה וכיוון. אין לזה קשר עם סיגריות זו תפיסת חיים ולכן אין צורך לספור את הזמן שחלף ( למרות שזה נחמד וגם מעודד ..)ולא לשתף יותר מידי אנשים בהישג האדיר הזה שלך, פשוט זרמי עם השינוי, תני לעצמך את הזמן להכיר את אישיותך שכבר לא תלויה או נזקקת לאותה המשענת המפוקפקת וכעת היא חופשיה לממש את הפוטנציאל. וכן אני חושב שבהחלט את יכולה לקרוא לעצמך "גמולה", דברי אל עצמך כעל "לא מעשנת" תרגלי את עצמך אומרת למעשנים שיציעו לך סיגריה "לא תודה אני לא מעשנת!" וראי באיזו עוצמה תתמלאי וכוחות. אני תמיד אומר שלמילים יש כוח אבל אין כמו התוצאות במציאות לגרום לנו להאמין שבחרנו בדרך הנכונה וכאשר הן קורות צריך להמשיך באותה מגמה וכיוון. להישאר נאמנים למה שהגוף משדר ולא להפסיק לטפח אותו. זה הזמן להעניק לעצמך מתנות, לפנק את עצמך ולפרגן לעצמך על הזמן, האנרגיה , הכסף והבריאות שלא היו יכולים להיות בשיאם כאשר העישון היה ברקע. אל תביטי לאחור לעולם בגעגוע כי אין על מה, ראי את כל הרווחים שצפויים לך בכל תחומי החיים ובעיקר ביכולת שלך המחודשת לשלוט בגורלך. יישר כוח ובהצלחה.משה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו