אני רוצה להמשיך לעשן קנאביס וחשיש

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אני רוצה להמשיך לעשן קנאביס וחשיש
    שירה
    29/12/2011

גם אחרי הגמילה. איך אם בכלל עושים את זה?
    האם נגזר על כל הסטלנים להיות מכורים לסיגריות ?

אני מעשנת בערך אחת ליום יומיים.
    האם אפשר להשתמש בטבק רגיל (כי זה קצת) או שמומלץ טבק ללא ניקוטין או בכלל איזה תערובת בלי טבק (ראיתי שיש בארץ כבר מכמה זמן)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• אני רוצה להמשיך לעשן קנאביס וחשיש - תגובה

רמי רומנובסקי
    01/01/2012

שירה שלום,

אל תראי בדברי עידוד לשימוש בקנביס, אך בסדנאות שלנו אני נתקל בשאלה זו באופן די שכיח.
    קחי בחשבון שכל סוג של עישון הוא מזיק וכי עדיף למצוא שיטות אחרות למיצוי החומר הפעיל כגון: אידוי - vaporizer, אפייה או בישול.
    אם בכל זאת החלטת לעשן אני ממליץ לך בחום לא להשתמש בטבק כדי לא להתמכר לניקוטין, יש מספיק תחליפים שונים החל מצמחי תבלין ועד תחליפי עישון ללא טבק או ניקוטין דוגמת honeyrose - שוב עלי להזהיר כי הם אינם בריאים.
    אבל קודם עליך להגמל מסיגריות.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אגב תחליפי טבק כמו האנירוז

רוזה
    17/01/2012

יש לציין שלמרות שהעשן לכשעצמו אינו בריא בכל מקרה,
    סיגריות אלה לא מעלות את לחץ הדם כמו סיגריות רגילות. ואף השפעתן על קצב הלב נמוכה יותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגריות צמחיות

אורלי
    16/07/2013

ברצוני לדעת לגבי סיגריות צמחיות , הסיגריות של האנירוז הינם ללא ניקוטין וטבק ובתוכם יש צמחים טובים מאוד ,השאלה מה קורה כאשר מעשנים אותם , האם הם הופכים למסוכנים ??? או שהיעילות של החומרים פוחתת ???

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סיגריות צמחיות - תגובה

רמי רומנובסקי
    18/07/2013

עישון הוא מזיק נקודה!
    אין שום מידע לגבי הסכנות שבהבערת צמחים אלו
    עשן מכיל קרצינוגנים מסרטנים ולכן מומלץ מאוד להמנע מכך.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו