מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- בעיה דחופה ממש צריך עזרהמן29/12/2011
בן 22 שלא מעשן סמים,נגמל גם מסיגריות , לקחתי כמה שאיפות מג'וינט ירוק.והגוף נכנס לטראומה של ממש
אני כבר יומיים בהרגשה של היי וחרדות מה אני יכול לקחת ללא מרשם אם אני לא רוצה ללכת לרופא???* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שתה אלכוהול והרבה, זה יסדר לך תראש
מישהו29/12/2011* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבעיה דחופה ממש צריך עזרה - תגובה
משה רוימי02/01/2012מן היקר, קודם כל כל הכבוד על ההחלטה הנבונה והאמיצה להיות לא מעשן. מכאן ואילך חייך ילכו וישתפרו ואיתם גם התופעות שתיארת ובתנאי שלא תחליף התמכרות אחת באחרת שלילית ומזיקה לא פחות. הן לסיגריות והן לחומרים אחרים מהסוג שהחלטת לצרוך השפעות שונות ומשונות על המצב הרגשי נפשי נוסף על הנזק לשאר מערכות הגוף החיוניות בטווח הארוך. למרות זאת, בסדנאות שלי אני מדגיש כבר במפגש הראשון שהסיבה שצריכה להטריד מעשנים אינה הנזק לבריאות ולא ההפסד הכספי ( שהם וודאיים ) אלא ההשפעה על האישיות שבמקום להיות פנויה לנצל הזדמנויות לצמיחה והתפתחות היא "שבויה" וחסומה מלממש את עצמה ובעצם את הפוטנציאל. בעיניים שלי, סיגריה אחת או 100 , ג'וינט כזה או אחר, נרגילה וגם אלכוהול ללא שליטה הם ביטוי לקושי רגשי לא פתור ולחסכים שהתלות מפצה עליהם בתחושת הנאה זמנית ולכן גם קשה מאוד להחלץ ממנה בכוחות עצמיים וללא עזרה. עברו כמה ימים אז אני מקווה שעכשיו אתה מרגיש יותר טוב. עצתי לך היא להחליט שלעולם לא תנסה או תתנסה במה שברור שיכול לגרום לך שוב את אותן תופעות לא נעימות שתיארת ובמקום זאת תפנה את האנרגיה והמשאבים המנטאליים והאחרים לבחון כיצד אתה יכול להגשים את עצמך באופן מלא ככל שתוכל בלי להיות לעולם נתון לאף תלות. כמו לרוב האנשים יתכן שגם אתה תמשיך פה ושם לחוות סוג של קושי רגשי אולי גם מלווה בתופעות כמו אלו שחווית וגם אז הפתרונות שתעלה על הדעת להתמודד עם המצב ולהקל על עצמך יכולים להיות הרבה אפשרויות שאף אחת מהן לא כוללת סיגריות, ג'וינט או כל חומר אחר. הליכה וכל סוג ספורט אחר, הקפדה על שתייה מרובה ותפריט בריא ומאוזן יכולים לחולל נפלאות ובמידה וגם זה לא עוזר תמיד כדאי לפנות לייעוץ מקצועי של רופא או אדם אחר שיכול לתת לך כלים נוספים לפתרון הסימפטומים של מתח וחרדות. אם אתה מעוניין, פנה אלי באופן אישי ואתן לך עוד כמה כיוונים שיכולים להועיל.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)