מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- רמי אני יגיד לך מה מפריע לי בשיטהשרית06/02/2008
רמי אני יגיד לך מה מפריע לי בשיטה שלכם .
מפריע לי שאין המשכיות .אתם שוטפים למעשנים את המוח .ובאמת זה עוזר . גם אחרי שקוראים את הספר זה עוזר . הבעייה שזה זמני . השיטה אולי טובה לחודש או חודשיים . ומפסיקים לעשן . נכון .אבל עדיין אני מרגיש שאין מספיק כלים לטווח ארוך להתמודד עם הגמילה. לעומת סדנאות שונות ממושכות של 10 מפגשים שבה מנסים לנתח ולהבין אך להתמודד לטווח ארוך.
ואיזו מין תמיכה אתם נותנים ללא שטיפת המוח ? אם למשל אחרי 5 חודשים אני משתוקק לסיגריה
האם שוב צריך לשלם על מנת לעבור שטיפת מוח נוספת?
ושאלה חשובה
האם במגביל לסדנא שלכם אקח סדנא נוספת שונה .האם זה יכול לבלבל או להואיל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר קודם מנסים ואח"כ רואים...
רמי רומנובסקי07/02/2008שרית שלום,
כל אחד בוחר ומנסה את הדרך הטובה עבורו.
למרות מה שכתבת אנחנו לא עוסקים בשטיפת מוח. השיטה של אלן קאר מבוססת על הגיון פשוט, היא מסבירה את מנגנוני ההתמכרות הפיזית והמנטלית ונותנת כלים להשתחרר מהם באופן פשוט, מיידי ותמידי. רוב האנשים מסתפקים בפגישה אחת וחלק מגיעים לקבל תמיכה נוספת.
היום זו השיטה בעלת אחוזי ההצלחה הגבוהים ביותר בתחומה גם לטווח ארוך (למעלה מ 51% אחרי 3 שנים עפ"י מחקר עצמאי לא תלוי). מכיוון שלא השתתפת בסדנה שלנו, אינך יכול לדעת אם השיטה טובה לחודש-חודשיים או לכל החיים.
הפסקת עישון יכולה להיות קלה ופשוטה מאוד אבל רק אם מבינים איך בנויה מלכודת העישון, אם היה צורך ביותר פגישות או בתמיכה ארוכת טווח היינו עושים זאת, אך ניסיון של למעלה מ 20 שנה עם מאות אלפי מעשנים ברחבי העולם הראה שאין צורך בכך.
אם תתקל בקושי לאחר 5 חודשים תוכל תמיד להתקשר ולשוחח עם אחד המנחים שלנו, אם אח"כ תרגיש שאתה צריך מעבר לכך תוכל להשתתף בסדנאות החיזוק בחצי מחיר.
אני לא ממליץ לערבב בין כמה שיטות – השיטה שלנו עובדת הפוך משיטות אחרות והיא שונה באופן מהותי מסדנאות ושיטות אחרות, אני ממליץ לך להחליט מה מתאים לך ולהתמקד בדבר אחד.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם פרפקציוניסטים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)