רמי שלום

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רמי שלום
    שרית
    07/02/2008

רמי שלום
    עישנתי 31 שנה . ומיזה כחודשיים אני לא מעשנת . קראתי את הספר של אלן קאר וממש זה עזר לי עד כדי כך שאני לא מאמינה שהפסקתי בשבועיים הראשונים היה קצת קשה .והשתדלתי לנהוג על פי ההוראות שבספר .ישבתי עם מעשנים .ולא עישנתי .ואפילו אני קוראת את הספר שוב להבינו יותר.
    ..
    שאלתי .אם אחרי חודשיים שאני כבר לא מעשנת כדאי להגיע לסדנא על מנת אולי להתחזק יותר ?
    או שבכול זאת 31 שנה של עישון לאט לאט עם הזמן אני אתחזק יותר?. כי בכול זאת למרות שאני מאושרת שהפסקתי לעשן עדיין אני מרגישה קשיים. זה טבעי?
    מה אתה מציע ?
    בתודה שרית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רמי שלום

הוספת תגובה

• הסדנה והספר

רמי רומנובסקי
    07/02/2008

הי שרית,

ראשית אני שמח לשמוע שהפסקת, המון מזל טוב על הצעד החשוב שעשית.
    בנוגע לשאלתך, יש הבדל בין הסדנה לספר הן בחוויה והן בתוצאות, קשה להשוות בין השניים למרות שישנם עקרונות דומים. הסדנה היא הדרך האפקטיבית ביותר להעברת השיטה והיא עובדת ברבדים עמוקים יותר ולכן התוצאות גם שונות.
    חלק גדול ממשתתפי הסדנה בארץ ובעולם הם קוראי הספר שלא הסתפקו בו.

אם כרגע את לא מעשנת ואין לך קשיים יוצאי דופן אין טעם שתגיעי לסדנה אם יש לך שאלות נקודתיות נשמח לענות ולתמוך בך כאן, עם הקושי מתגבר אז אני בטוח שהסדנה תוכל לעזור.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו