מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- האם יש חוות גמילה מעישון?אהוד11/03/2012
אמא שלי מעשנת מגיל צעיר ומעשנת כבדה. אחרי אירוע מוחי קל היא השתכנעה שלראשונה שעליה להפסיק לעשן. הייתה בסדנאות של אלן קאר וזה החזיק ליום וחצי בערך. היום ארבע חודשים אחרי האירוע והיא מעשנת כמו תמיד. אישה מבריקה אבל לצערי מכורה לסיגריות. היות והסדנאות לא עוזרות והיא צריכה עזרה רצינית, אני רוצה לדעת האם יש חוות לגמילה מעישון בארץ או בחו"ל. חייבים משהו רציני בלי קשר לעלות כי לבד היא לא מצליחה לגייס את הכוח להפסיק וגם אני ואבא שלי וחבריה לא מצליחים לחזק אותה בנושא.
אציין שהיא כן רוצה להפסיק לעשן (בניגוד לפעם). היא פשוט לא מצליחה לגייס את תעצומות הנפש שנחוצות לגמילה אחרי 50 שנות עישון. אבא שלי נגמל בעצמו לפני עשרים ומשהו שנה כך שיש תמיכה רחבה בכך שהיא תגמל.
להצעותיכם המועילות אודה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר האם יש חוות גמילה מעישון? - תגובה
משה רוימי11/03/2012שלום אהוד,
גם אימי הייתה מכורה לעישון מגיל צעיר מאוד עד גיל 69 והפסיקה לעשן ללא צורך בתרופות ולא בסוג של "טיפול". ההתמכרות לעישון היא רגשית ורק שינוי "מבפנים כלפי חוץ" יכול לשחרר את התלות בעישון לתמיד. כאשר השינוי מתרחש בטבעיות, גם לאחר שנים ניתן ואפילו ללא צורך להיאבק בדחף להפוך את העישון ללא רלוונטי.
תעצומות נפש, כוח רצון ומאמץ הם מושגים שמקבלים אצלי בתכנית הגמילה משמעות אחרת מזו שהרוב רגילים אליה ובמקום להמשיך להיאבק בדחף, אנשים גם בכל הגילאים החל מבני נוער ומבוגרים מצליחים גם לאחר שנים להוציא את העישון מחייהם ולפתוח בדף חדש. אתה מוזמן לפנות אלי באופן אישי ולקבל מידע על תכנית הגמילה מעישון שאני מנחה שיתכן ותהיה התשובה שאתה מחפש.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)