רוצה סיגריה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• רוצה סיגריה
    or
    13/03/2012

אני רוצה סיגריה כבר שבוע בלי הפסקה...אני כבר יודעת שאין אחת שזה מתדרדר ולא רוצה לחזור לראות הסרופות וחיפוש בדלים על הריצפה..הצילו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    רוצה סיגריה

הוספת תגובה

• רוצה סיגריה - תגובה

משה רוימי
    13/03/2012

שלום אור,
    תחושותיך מתארות "מלחמה" ומאבק בדחף וחבל שכך. גמילה מעישון במושגים שלי צריכה להיעשות מתוך שמחה, נחישות להעלות את החיים על מסלול של הצלחה לא בתחושה של וויתור כאילו היה בעישון באמת משהו טוב. מכיוון שהעישון הוא פיצוי על חסך רגשי, שם גם הפתרון. כאשר תהיי שלמה עם עצמך, תאהבי את עצמך ותבטיחי לעצמך שמרגע זה ואילך תחשבי ותעשי רק מה שמחזק אותך ומאפשר לך להגשים את השאיפות שלך הקושי הרגשי שאת חשה יתחיל לאבד את אחיזתו. ככל שתתמקדי בדרך האפשרית לטפח את גופך ונפשך, בכל רגע נתון ותאמני את מוחך לראות בעישון רעל בדיוק כמו כל חומר ניקוי ( כי זה מה שהוא באמת), יתרחש הפלא שאת כל כך מייחלת לו. בלי תרופות, ובלי מניפולציות או "טריקים" אפשר בהחלט להיפטר מהתלות בעישון ואפילו בקלות. אם תרגישי שאת זקוקה עדיין לתמיכה תרגישי בנוח לפנות אלי בלי להרגיש מחויבת. שיהיה בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אור! דברי איתי !

יונדב
    15/03/2012

אנחנו כנראה באותו המצב, דברי איתי כי יש לי משהו שיכול לעזור..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו