מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים ?חנה15/03/2012
הפסקתי לעשן מאוגוסט דהיינו 7 חודשים -מבחירה .
עישנתי כמעט קופסא ביום ובימי לחץ אפילו יותר.
לא אשקר היה לי קשה אבל ככל שעבר זמן הרגשתי ניצחון !
אבל .......... בימים האחרונים אני מאוד מתפתה ורוצה לעשן ,מוזר שפתאום אחרי תקופה ארוכה אני מרגישה חסרון ומאוד בא לי לעשן סיגריה אחת !
יש לציין שאני קצת בלחץ גרה באשקלון ואנו בבית בגלל הקאסמים.
האם סיגריה אחת תגרור עוד אחריה ?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר מה עושים ? - תגובה
רמי רומנובסקי15/03/2012חנה שלום,
טוב שפנית לפני שנפלת חזרה.
ראשית חשוב לדעת שסיגריה אינה מקלה על לחץ, היא גורמת לה.
אם תדליקי סיגריה לא תרגישי הקלה (מלבד אולי ההקלה על המלחמה הפנימית של הרצון לעשן) ובנוסף אחרי שתדליקי סיגריה הבעיה שלך תחמיר, לא רק שזה לא יקל לך על על הלחץ גם תחזרי לעשן חפיסה ביום ותצטרכי למצוא את הכוחות לנסות להפסיק שוב.
חשוב לזכור שגם ללא מעשנים יש ימים קשים ומצבי לחץ אבל אם כל פעם שנהיה בלחץ נדליק סיגריה אז נשאר מעשנים לכל החיים.
זכרי שאינך מפסידה דבר ואל תפקפקי בהחלטה שקיבלת ואז יהיה לך הרבה יותר קל.
בהצלחה
רמי* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה
חנה15/03/2012האם זה אמור לעבור לי הכמיהה הזאת לסיגריה ?
כל החיים אני "יתרגש" שמשהו מעשן לידי או בסביבתי ?
ושוב תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה - תגובה
רמי רומנובסקי15/03/2012תלוי...אם את מתייחסת להפסקת העישון כויתור אז זה יכול להיות ברקע וככל שיעבור זמן זה ייחלש. לעומת זאת אם תהיה שלמה ב 100% ולא תקנאי במעשנים אז זה יכול להיות ממש קל מהרגע הראשון.
אני ממליץ לך בחום לקרוא את "הדרך הקלה להפסיק לעשן" של אלן קאר, אין לי אחוזים במכירת הספר, אבל אם קשה לך הוא יעזור לך לסדר את הראש ולהפוך להיות אדישה לסיגריות.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)