הפסקתי לעשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקתי לעשן
    עודד
    29/03/2012

הפסקתי לעשן לפני 3 חודשים ולפעמים בא לי לעשן לא יתואר מות .. פעם אצל חברים לקחתי סיגריה אחת היה זה מחיה אבל לאחר 5 דקות כבר רציתי עוד אחת . לכן הבנתי שזה לא עוזר ואני ממשך לשוות יש פתרון ? עזרה משהו או להמשיך להתמודד עם עצמי תודה וחג אביב שמח

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקתי לעשן

הוספת תגובה

• הפסקתי לעשן - תגובה

רמי רומנובסקי
    01/04/2012

עודד שלום,

קודם כל מזל טוב על כך שהפסקת לעשן ואינך מעשן כבר 3 חודשים.
    כשבא לך סיגריה שאל את עצמך את השאלות הבאות:
    - האם היית רוצה לחזור עכשיו לעשן חפיסה/שתיים ביום (כמה שעישנת לפני שהפסקת) ולא רק סיגריה אחת - זכור אין כזה דבר רק אחת, ניסית פעם וראית שכל מה שסיגריה עושה זה לייצר את הצורך בבאה.
    - מה הפריע לך בעישון? מדוע הפסקת? זכור שככל עובר זמן ממועד ההפסקה כך אתה שוכח את אותם דברים שבגללם רצית להפסיק

בנוסף אם אתה מרגיש שאתה עדיין מוותר על משהו, הסתכל מסביבך האם לא מעשנים פחות נהנים? אם יש לך ספק בעניין קרא את ספרו של אלן קאר - הדרך הקלה להפסיק לעשן ואני מאמין שהוא יענה לך על השאלה.
    בהצלחה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתגובה

עודד
    02/04/2012

קראתי את הספר המדובר לפני שנים ולא רק שלא הפסקתי כי גם עליתי במספר הסיגריות וכך די דומה מספר חברים . לפעמים הצורך כל כך חזק שקשה לעמוד בפניו . לפעמים ההנאה חזקה ולא רואה הבדל גדול מאז שהפסקתי חוץ מהכיס אולי בברכת חג שמח

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה לתגובה - תגובה

רמי רומנובסקי
    03/04/2012

עודד היקר

כנראה שהספר לא עשה את העבודה עבורך בזמנו. הספר באמת מצויין אבל מוגבל ביכולתו, כי כל אחד מפרש אותו בדרכו שלו. הדרך המקורית והאפקטיבית ביותר ליישום שיטתו של אלן קאר היא הסדנה שמטרתה לא רק לעזור לאנשים להפסיק לעשן אלא גם להביא אותך למצב בו אתה לא מתגעגע לסיגריות או מקנא במעשנים אחרים.
    אלן קאר כתב את הספר במטרה להפיץ את המסר לכמה שיותר אנשים שלא יכלו להגיע לעבור את הסדנה.

כיום אתה לא מעשן אבל אתה עדיין מתגעגע ונראה שאתה מרגיש שאתה מוותר על משהו. למרות כל מה שאמרת אני ממליץ לך לנסות לקרוא אותו שוב דווקא בתור לא מעשן, אני באמת מאמין שאם תיתן לזה עוד צ'אנס יש סיכוי טוב מאוד שתחווה את התובנה הזו שתשחרר אותך לתמיד.

בהצלחה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו