הפסקתי לעשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקתי לעשן
    עינת
    03/04/2012

שלום,
    אני בן 40
    עשינתי מגיל מאוד צעיר ועכשיו הפסקתי אבל כמובן שנשארו לי כל תופעות הלוואי של הסיגריות כמו שיעול מאוד מציק נחירות ליחה מעצבנת
    מה אני עושה ?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקתי לעשן

הוספת תגובה

• הפסקתי לעשן - תגובה

רמי רומנובסקי
    03/04/2012

דני שלום,

קח בחשבון שכל תופעת לוואי שאתה עלול לסבול ממנה היא זמנית והיא תעבור, והדברים שאתה מרגיש אינם נגרמים כתוצאה מהפסקת העישון אלא בגלל שעישנת.

היה סבלני וקבל את העובדה שהגוף שלך מתנקה מהרעל שהכנסת לו במשך שנים, אני בטוח שתוך זמן קצר תרגיש הרבה יותר טוב.

כל טוב

רמי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תתחיל לעשות ספורט

מעשן לשעבר
    07/04/2012

זה מה שאני עשיתי אחרי שהפסקתי לעשן והחיים שלי השתנו ברמות שקשה לדמיין.
    מבטטת כורסה שמתקשה לעלות קומה אחת במדרגות, התחלתי באירובי, הליכות...ואז אחרי חודש חודשיים שהשתפרתי עברתי לריצות. רצתי דקה והלכתי שלוש. בהתחלה כמעט הקאתי אחרי הדקת ריצה. לאט לאט זה השתפר עד שתוך כמה חודשים רצתי כבר 10 קילומטר. אחר כך רצתי גם חצי מרתון בתקווה לרוץ מרתון שלם.

מסתבר שלראות יכולת שיקום אדירה!

בנוסף פגישה אחת אצל דיאטנית סדרה לי את התפריט. וגם בההליך של הורדת משקל עשיתי אימוני כוח כדי לשמר מסת שריר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו