עישון

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עישון

ההודעה היא בקשר לבעלי, אומנם הוא עוד לא מפסיק לעשן, להפך..אבל בזמן האחרון התחיל לסבול מאוד משיעול וליחה. רציתי לדעת מה יכול להקל על זה או לעזור? אני אישית לא מעשנת ואשמח לשמוע מכם מה יכול לעזור לו

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עישון

הוספת תגובה

• עישון - תגובה

משה רוימי
    03/05/2012

שלום גיל, שיעול וליחה הם תגובה טבעית וצפויה לעישון כך שחיפוש אחר הקלה זמנית אינה אלא דחייה של הצעד הנכון והוא להחליט לפתוח דף חדש בחיים. אני מניח שאם נשאל את בעלך הוא יאמר שהוא אוהב לעשן ואני לא מתווכח עם האמירה הזו אך מניסיון, הגישה הזו יכולה להשתנות עם מידע חדש ומבוסס שמפחית את הפחד ומחזק את ייצר החיים והתשוקה לממש שאיפות וחלומות בחיים. תוכלי להפנות אתו אלי ללא כל התחייבות כמובן ואשמח לנסות לעזור ולגרום לו לחשוב על פתרון אמיתי לבעיית השיעול שהיא כידוע "קצה קרחון" למה שעישון גורם לא רק בהיבט הבריאותי. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה..

ברור שהצעד הנכון הוא הפסקת העישון, אך כרגע זה לא נראה באופק.. כן הייתי שמחה לדעת אם אתה או מישהו מחברי הפורום מכירים טיפול שיכול לעזור ובכלל למנוע נזקים למי שממשיך לעשן?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עישון והנזקים

תומר
    16/05/2012

לחלוטין? אני בספק בכל זאת עישון גורם להרבה נזקים בגוף וברור שהוא צריך להפסיק לעשן החודש ב-31/5 זה יום ללא עישון וזה זמן טוב לזה אבל כן אפשר לנסות את פורמולת אנטי אוקסידנטים של סולגאר שהיא מכילה ויטמינים, מינרלים חומצות והם מנטרלים את הרדיקלים החופשיים וגם עוזר לגוף בעצם לייצר אנטיאוקסידנטים שזה חשוב ובפרט לאנשים שמעשנים

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו