מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- גמילה מטבק ומעבר לעישון דמיאנהאלה16/06/2012
שלום רב,
לאחרונה התגלתה אצלי מחלת חניכיים מתקדמת ואני מעשנת המון שנים.
הרופא הסביר שכדאי לי להפסיק אם רוצה לטפל בעצמי.
זה מאד קשה לי .
גיליתי שמוכרים בחנות טבע את צמח DAMIANA לאנשים שמפסיקים לעשן טבק, קניתי והתחלתי לגלגל אותו במקום הטבק הרגיל.
השאלה שלי, האם העישון של הצמח גם עושה נזק כלשהו לגוף? מזיק לחניכיים, לריאות וכו'?
תודה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר גמילה מטבק ומעבר לעישון דמיאנה - תגובה
משה רוימי17/06/2012שלום אלה,
ראשית אני רוצה לחזק אותך ולעודד אותך בתהליך הגמילה מעישון שהחלטת עליו, לא משנה אם בהשראת הרופא או של מישהו אחר, תרופה או טיפול, בסוף רק החלטה מודעת וחופשיה שלך תקבע אם מדובר בעוד ניסיון גמילה שנכשל או הצלחה שהפכה לדרך חיים. איני מכיר את הצמח שהזכרת, בכל יום צצים רעיונות חדשים שאמורים כביכול לסייע בגמילה אבל אם תחשבי על הזה בהיגיון תמצאי שגופך כלל אינו זקוק לעשן, לא זה שנכנס אליו מהסיגריות לא מסיגרים, נרגילות ומדורות, גם לא ממכוניות וגם לא מצמחים מגולגלים. העשן אינו מזון, מים ולא אוויר והנזק הצפוי לשאיפתו כדרך קבע הוא לא רק לחניכיים המסכנות אלא לכל איבר בגוף, למוח, לריאות, ללב , למערכת העצבים, לעור ובאופן כללי במקום לסייע לך להתקדם ולצמוח כאדם בריא, שמח וחופשי לממש את הפוטנציאל שלך, עישון מכל סוג מוביל אותך אחורה יותר ויותר. גמילה מעישון יכולה להיות קלה מאוד ומהירה אם רק תחליטי שכך מגיע לך לפתוח בדף חדש, להבריא את החניכיים ואת נפשך ותפטרי מהאמונה שהגוף שלך "דורש את החומרים". מאחל לך הצלחה, תרגישי נוח לפנות כדי לקבל עוד חיזוקים עד להצלחה שלך להיות אדם מאושר חופשי מכל תלות והתמכרות. שבוע טוב* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמיאנה
יונתן28/06/2012היכן מוצאים את דמיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהדמיאנה
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)