הזריקה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הזריקה
    דפי
    05/08/2012

קיבלתי לפני כעשור שנים זריקה לגמילה מעישון נגמלתי לחמש שנים וחזרתי לפני זה ניסתי את כל השיטות ולא עזר מי יודע היכן אפשר לקבל זריקה כזאת כיום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הזריקה

הוספת תגובה

• הזריקה - תגובה

משה רוימי
    05/08/2012

דפי היקרה, איני מזלזל בזריקה ולא באף שיטת גמילה מעישון שמסייעת באמת בפתרון מקור הדחף לעשן אבל אני באמת שואל את עצמי ואולי גם אותך, האם זו הזריקה שעבדה ו "לקחה" ממך את הדחף לעשן או שאולי הטיפול שחווית גרם לך לאותו שינוי תפיסתי שהוביל להפסקת הדחף לפרק זמן שתיארת? אני חושב שאת זו שניצחת והסיבה היחידה שחזרת לעשן אינה קשורה לזריקה או לחומר שהתפוגג, אלא למורכבות החיים ול"נפילה" רגשית שהסיגריה הייתה לה פתרון בדיוק כמו בעבר. מניסיוני האישי ומהכרות טובה מאוד של הנושא, אני איני ממליץ ליטול אף תרופה שלא לצורך ובוודאי שלא כדי להרגיש טוב עם עצמך. הדרך הטובה ביותר להבטיח שהעישון לעולם לא יחזור היא לממש את האחריות על החיים שמשמעותה היא לעסוק בטיפוח ולא בהרס עצמי ולכן אין קשר לעישון אלא לגישה ובזה כדאי שתשקיעי. לצערי לא אוכל להמליץ לך על זריקה ולא על טיפול פולשני כזה או אחר אבל אם משהו בדברים גרם לך לחשוב על הנושא מחדש אשמח לסייע לך להשיג את המטרה באמצעות הפורום או בתמיכה טלפונית כך שלא תאלצי להגיע שוב לאותה נקודה והגמילה תהיה תוצאה של שלמות פנימית ולא אמונה בכוחם של תרופה, תחליף או מטפל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו