מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- לא תודה, אני לא מעשנת!לא מעשנת09/08/2012
בוקר טוב, שבועיים וחצי בלי סיגריות. חברים תראו את הסרט של אלן קאר , אפילו כמה פעמים ואני מבטיחה לכם שתקבלו את הביטחון לעשות את המהלך.
תקופת גמילה של 5 ימים, ואחריה לומדים לאט לאט לחיות בלי הסיגריות- זה לא כל כך נורא ולפעמים אפילו כייף.
המטרד היחידי שקצת מציק בהקשר לסיגריה זה החשש הקטן שאני עלולה לפול שנית!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר את באת לפרסם את אלן, איזה סרט?
אלין09/08/2012* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממש לא,
לא מעשנת10/08/2012אין לי קשר אליהם, למעט העובדה שקראתי את הספר וראיתי את הסרט. אפילו לא הלכתי לסדנא
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאפשר פרטים על הסרט והספר?
אלין12/08/2012אם אפשר לדעת לגבי הסרט, ספר, וכמה זה עולה? לי אין אפשרות כלכלית לסדנא, בקושי מתקיימת מהבטחת הכנסה בל"ל...אולי יתאפשר לי הספר או הסרט, תלוי במחיר, מה העלות בבקשה? אשמח לקבל כמה שיותר פרטים, תודה שבוע טוב ומבורך
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההדרך הקלה להפסיק לעשן
לא מעשנת14/08/2012היאלין, הספר ניתן לרכוש בכל חנות ספרים בעלות של בערך 60 או 70 ש"ח. הסרט משודר בVOD של בוט בעלות של 19.90 ש"ח
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסדנאות של קופת חולים
יבגני31/08/2012לפי חוק במדינת ישראל הנך זכאית לשתי סדנאות חינם במשך שנה. זה תקף לגבי כל קופות חולים. במסגרת הסדנה את רשאית לרכוש תרופה על שם צמפיקס במחיר מסובסד - 80 ש.ח במקום 600 ש.ח. סדנאות של קופות יולים נחשבות ליעילות ביותר עם אחוזי הצלחה מובילים בתחום.
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)