מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- מה עושים עם הג'ויינטים?אישה מעשנת11/08/2012
למישהו יש שיטה טובה לסטלה נטולת ניקוטין?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר חחח רצינית?
אלין12/08/2012למה לך סטלה בכלל? לא ניסיתי סטלה אבל זה על אותו עקרון של הסגריות אני חושבת, הבנתי שהסיגריות לא מרגיעות אותי בכלל מנסיוני, ובכל זאת זה מיתוס כזה כאילו שזה מרגיע או גורם לתענוג... אבל זה שקר!!! את רואה כמו שאני לא מבינה למה לך סטלה בכלל, ככה גם אנשים לא מבינים למה המעשנים סיגריות צריכים סגריות בכלל, גם אני לא מבינה....
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמה עושים עם הג'ויינטים? - תגובה
רמי רומנובסקי12/08/2012הי,
זו שאלה שעולה הרבה בקרב לקוחות שלנו
אנחנו כמובן לא ממליצים או מעודדים שימוש בקנביס
אבל אני יודע שיש אנשים שצריכים זאת מבחינה רפואית
קחי בחשבון שכל סוג של עישון הוא אינו בריא
במקרים כאלו עדיף לא לעשן - יש שיטות נוספות: vaporizing לדוגמא
אבל אם בכל זאת בחרת לעשן אל תשמשי בטבק או בניקוטין כי הם ממכרים ויחזירו אותך לעשן סיגריות
יש אנשים שעושים זאת נקי, אחרים נעזרים בצמחי תבלין יבשים דוגמת:
דמיאנה יבשה, סרפד, מרווה וכדומה.
שום דבר שתעשני לא יהיה סביל כמו סיגריה מכיוון שסיגריה מאוד מהונדסת
ומכילה הרבה חומרים שמקלים על תחושת החנק
אי אפשר לדעת גם מה ההשפעה של שריפת הצמחים הנ"ל
לשיקולך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצלנים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)