גמילה מעישון - צ'מפיקס

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• גמילה מעישון - צ'מפיקס
    לי
    21/08/2012

ערב טוב,
    מזה חודש וחצי איני מעשנת , נעזרתי בצ'מפיקס.
    לפני כשבועיים הפסקתי לקחת את הכדורים, לאחר בחילות קשות והקאות.
    מזה כ 10 ימים אני מרגישה בשינויים ניכרים במצב הרוח, התקפי זעם ובכי ותחושת עצבות.
    האם יש קשר לצ'מפיקס?
    האם עליי לשוב ולקחת את הכדורים? אם כן באיזה אופן?

תודה על עזרתכם.
    לי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    גמילה מעישון - צ'מפיקס

הוספת תגובה

• גמילה מעישון - צ'מפיקס - תגובה

משה רוימי
    21/08/2012

לי היקרה,

תרופות לגמילה מעישון בניהם צ'מפיקס וזייבן מחייבים מרשם רופא ומעקב צמוד שלו מגיוון שהן ידועות כתרופות עם תופעות לוואי קשות וחמורות. טוב עשית שפנית לפורום כדי לקבל מידע נוסף מניסיונם של אחרים.

מדברייך נראה שאת חווה סבל נפשי מיותר, לא רק שפגעת בעצמך כמעשנת בכך שהיית מכורה ומשועבדת לתלות מזיקה מכל הבחינות, כעת את חווה סבל וכאב שלא לצורך מאחר ותהליך גמילה מעישון נכון יכול להיות קל ופשוט.

גמילה מעישון נכונה צריכה להתחיל ב "גמילה" מתפיסה מוטעית שאין לך באמת שליטה על הדחף לעשן ושאולי הגוף שלך "זקוק" לחומרים הממכרים וממחשבה שאת אשמה במצב ושאינך מצליחה להפסיק ( לפחות עד עכשיו...) ...כל אלה הן מחשבות שהופכות לחסמי הצלחה ומהן עליך להיפטר כדי לפתוח פתח למחשבות חדשות, משוחררות מפחד ומרגיעות את הנפש והגוף

תהליכי גמילה המבוססים על תרופות ופתרונות חיצוניים, לרוב לא מועילים וגורמים צער למעשן שבסה"כ מבקש לשפר את איכות חייו.

בכל אופן המלצתי לך הנה לשתף בהקדם את הרופא המטפל שרשם לך את התרופות במה שאת חווה ולומר לו שאת מעוניינת בתהליך גמילה חיובי נטול סבל או תופעות לוואי.

הרבה מעשנים נגמלים מעישון ללא עזרה ומרגישים מצויין, כך גם אני נגמלתי אבל אני יודע שזה לא תמיד קל ופשוט. גם אני וגם שותפי לפורום עוסקים בתהליכי גמילה שאינם מבוססים על תרופות ויתכן שישנם עוד מסגרות שאיני מכיר שיתאימו לך יותר ושלא ייאלצו אותך לסבול. תהיה הדרך שתבחרי בה, הכי חשוב שתהיי שלמה עם הבחירה ושתחווי גמילה קלה ומהירה, זה אפשרי.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו