סיגריות ללא טבק וללא ניקוטין

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סיגריות ללא טבק וללא ניקוטין
    ורדה
    01/09/2012

סיגריות ללא טבק וללא ניקוטין בשם NIRDOSH-נירדוש, נמכרות בחנויות רבות באזור המרכז. אלה סיגריות אמיתיות עם פילטר והן תחליף מצויין להפחתה ו/או הפסקת עישון.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

• סיגריות ללא טבק וללא ניקוטין - תגובה

משה רוימי
    02/09/2012

ורדה שלום, הפורום נועד לסייע לאנשים להיגמל מעישון ולא להמליץ להם על תחליף כזה או אחר ובוודאי שלא ע"י מי שלא מספר בדיוק איך עזר לו השימוש בתחליף בגמילה. אם להתעלם מהאופי הפרסומי של הודעתך, חשוב לומר למעשנים שתחליפים כשמם כן הם והם לא מיועדים לגמילה מעישון ( גם עפ"י היצרנים ). נכון זה נחמד למי שמכור לעשן בקניונים, בבית ליד הבן/ת זוג והילדים, ברכב ובמקומות נוספים להחליף את הסיגריה בתחליף אבל לא רק שאותו התחליף בלי קשר למהו באמת, לא מסייע בפתרון מקור הקושי שעומד מאחורי הדחף לעשן אלא שהשימוש בתחליף רק מגביר את החשק לסיגריה "אמיתית" ומקשה עוד יותר את המצב כאשר המעשן נוכח שלא הצליח להיגמל, הוסיף לעצמו רגשות אשם וייאוש הרבה יותר מזה שחש קודם. גמילה מעישון נכונה נעשית בהחלטה מודעת וחופשית, כתוצאה משינוי תפיסה וחיבור לצרכים הפנימיים, לשקט ושלווה, תשוקה לחיים, אושר ושמחה וכל ניסיון להציג תחליף כפתרון לבעיית העישון מעיד על חוסר הבנה מוחלט של הנושא ולא מועיל. בכל אופן תודה על ששיתפת אותנו, שבוע טוב.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ורדה
    03/09/2012

משה שלום, הייתי מעשנת כבדה (2 וחצי קופסאות ביום), ניסיתי להפסיק לעשן בכל דרך אפשרית ולא הצלחתי עד שמצאתי את הסיגריות NIRDOSH שהן עשויות מצמחים וללא טבק וללא ניקוטין, סיגריות שאינן ממכרות ולי באופן אישי הצילו את החיים. בעזרתן הפסקתי לעשן ומאחורי שנתיים ללא עישון. מבחינתי זו שליחות להביא את הסיפור שלי וליידע אנשים שקשה להם להפסיק לעשן שיש גם את הפתרון הזה. בקורס לגמילה מעישון שהייתי בקופ"ח נתנו לי את הכדורים בשם זיבן, שגם הם תחליף מסויים, הכדורים האלה גרמו לי נזקים קשים. אני לא המצאתי את תחליפי הסיגריות ויש המון כאלה בשוק, NIRDOSH זה עוד תחליף שאני מצאתי כראוי ביותר. חבל שאנשים נלחמים האחד בשני במקום באמת לנסות לעזור האחד לשני להיגמל, זו בעצם צריכה להיות המטרה שלנו ולא משנה באיזו דרך אנשים יצליחו להיגמל. אין לי ספק שאתה עושה מלאכת קודש בדרך שלך ותבוא על הברכה. אני עזרתי לח"כ גדעון עזרא, ז"ל, שנפטר מסרטן הריאות לשנות בכנסת את חוק יבוא הסיגריות הצמחיות לארץ. בברכת שנה טובה ובריאה , ורדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

רמי רומנובסקי
    04/09/2012

ורדה
    האם את קשורה באופן מסחרי לחברה שמייבאת את nirdosh?
    אני מניח שכן אם עזרת לשנות את החוק.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

ורדה
    05/09/2012

רמי שלום,
    תודה על תגובתך, כל שיח בנושא תורם ועוזר.
    אלן קאר, אותם אתה מייצג, עושים עבודה נפלאה ויש לי חברים שבאמצע קריאת הספר הפסיקו לעשן. גם אני (כרבים אחרים) קניתי את הספר וניסיתי בעזרתו להיגמל, ללא הצלחה. כפי שאמרתי, ניסיתי כמעט הכל ופעם אחר פעם כשלתי והפסדתי במערכה הקשה הזאת.
    התוודעתי לסיגריות של NIRDOSH - נירדוש באקראי, בעודי מטיילת ברישיקש שבהודו, קניתי קופסה - עישנתי ו"ניפגעתי". כמעשנת כבדה בעבר, אני גאה לומר ששנתיים אני לא מעשנת סיגריות רגילות ואם אני הצלחתי - כל אחד יכול !
    ינקלה, בעלי, מייבא את הסיגריות לארץ ואנחנו מקווים לעזור לכמה שיותר אנשים שמחפשים פתרון להפסיק או להפחית בעישון.
    אני מאמינה שכל מוצר שיכול לעזור הוא מבורך והשוק מוצף בהצעות בנושא. שכל אחד יקטוף את מה שמתאים לו, העיקר שיגיע לקו הסיום בהצלחה.
    רמי, תבוא על הברכה אתה וכל העוסקים במלאכה והלוואי שלקראת השנה החדשה נוכל לעזור לכמה שיותר אנשים לצאת לשביל נקי ובריא.

בברכה,
    ורדה.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

משה רוימי
    05/09/2012

ורדה היקרה,
    לכולנו אני מאמין מטרה משותפת לעזור למעשנים להיגמל ובאמת קיימות גישות שונות, דעות וסיפורי הצלחה של מעשנים שהפסיקו לעשן בדרך זו או אחרת. אני משוכנע שהסיגריות שאת מציעה תורמות באופן כלשהו ואת ההוכחה לכך. למרות זאת הפורום הזה כמו שאמרת נועד לסייע לאנשים להיגמל ולא משנה הדרך, אך חשוב לכולנו ואני מאמין שגם לך להעביר מידע עובדתי לציבור המעשנים שיוכל לקבל החלטה מושכלת על הדרך הנכונה עבורו להפסקת עישון ולכן כל מה שניסיתי להבהיר בתגובתי היא שלא מספיק לספר על מוצר כזה או אחר במטרה לשווקו אלא באמת להבהיר מה יייחודו ותרומתו ממקור ראשון כדי שהפורום לא יהפוך לבמה פרסומית ויאבד את אמינותו כפלטפורמה שייעודה לשרת את הציבור. למען הסר ספק לא לי ולא לשותפי לפורום יש בעלות על הפורום ולמרות ששנינו מייצגים גישות שונות איננו מנצלים את הבמה כדי לשכנע להיגמל מעישון דווקא באחת מתוכניות הגמילה שכל אחד מאיתנו מוביל. אני מכבד את עשייתך הברוכה שראויה ללא ספק גם כן לעידוד ותמיכה על המידע שהבאת לידיעת כולם ומאחל לך ולבעלך המשך הצלחה ושנה טובה ומצלחת מכל הבחינות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה בנוגע לתחליפי טבק

רועי יוגב
    01/03/2013

למען ההגינות אציין אני היבואן של תחליפי הטבק הותיקים הנמכרים בישראל Honeyrose מתוצרת אנגליה.
    לא הייתי מגיב לפרסום זה של ורדה אילולא הייתה מנכסת לזכותה דברים שלא היו ולא קרו.ולא הייתה מעורבת בהם.
    ראשית בעניין החוק . זו חוצפה לטעון שהגברת תרמה במשהו למהלך שכן את כל העבודה מול מר גדעון עזרא זל עשיתי אני עוד כשורדה הייתה בהודו ועוד לא ידעה שתפסיק לעשן. הכרתי את גדעון 25 שנה. וזו פשוט מקומם שמשתמשים בשקר בשמם של אנשים שכבר לא אתנו.
    שנית- לצערי הצעת החוק לא עברה כלל. כך שברור שדבר לא התקדם ממילא.
    שלישית - מעניין כמה עיטרן מייצרים עלי הטנדו איתם משתמשים לגלגול הסיגרלות שאינן סיגריות כפי שעולה מהפרסומים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• זה סיגרלות. לפחות תגידי תאמת

סיגי
    09/04/2013

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו