בנוגע לתסמיני גמילה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בנוגע לתסמיני גמילה
    ניטלי
    07/09/2012

הפסקתי לעשן דרך אלן קאר לפני חודשיים. הפסקתי עישון כבד של שתי קופסאות סיגריות ליום. באותוהיום שהפסקתי "נחתה" עלי עייפות פיזית קשה שרק כעת הולכת ומתמתנת. אם כמעשנת ישנתי גם 4 שעות בלילה וזה הספיק לי - היום אחרי 9 שעות שינה אני צריכה לגרד את עצמי מהמיטה וגם ככה עייפה כל היום. נגשתי לבדיקות עקב העייפות הרבה ולהפתעתי התגלה דופק איטי. יש לציין שהדופק שלי תמיד היה תקין ואף מעט גבוה.
    ופתאום, ממש ביום בהיר אחד - שבועיים אחרי הפסקת העישון הוא התחיל להגיע למדדים גם של 43 פעימות. כל הבדיקות יצאו תקינות. העייפות נשארה. בלית ברירה אני שואלת- האם יתכן שקשור להפסקת העישון?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בנוגע לתסמיני גמילה

הוספת תגובה

• בנוגע לתסמיני גמילה - תגובה

רמי רומנובסקי
    09/09/2012

שלום רב,
    ראשית אם את לקוחה של אלן קאר אני מציעה לך לפנות ישירות למשרדנו, נשמח לעזור.
    שנית לא ידוע כי הפסקת עישון גורמת לעייפות אלא להפך, עישון מוריד את רמת החמצן בדם ולכן מעשנים נוטים להיות יותר עייפים.
    כל זאת נכון אלא אם כן שינית משהו נוסף כמו את הרגלי התזונה שלך.
    ברוב המקרים אנשים שמפסיקים לעשן מרגישים יותר עירניים אבל אי אפשר להתווכח עם מה שאת חווה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו