מעוניין בסרט שיזעזע מעשן

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מעוניין בסרט שיזעזע מעשן
    עוד
    13/09/2012

שלום רב,
    אני מקווה שזהו המקום הנכון בשביל הודעה כזו.
    אני יוצא מזה כחודשיים עם בחורה שלצערי הרב, מעשנת כמה וכמה סיגריות ביום.
    היא כל כך מקסימה שלמרות שפעם זה היה בשבילי חוק ולא יעבור, אני עדיין איתה אבל מייחל לכך שהיא תפסיק.
    היא גם מעוניינת להפסיק בסופו של דבר אך כל הזמן דוחה את הנושא. הייתי רוצה לנסות ולגרום לה לזעזוע מסויים שיביא להפנמה של נזקי העישון.

אם תוכל/תוכלו להמליץ לי על סרט (באורך מלא) שמסכם את הנושא ומזעזע ככל האפשר, אשמח לקבל המלצה.
    תודה מראש!
    עוז

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מעוניין בסרט שיזעזע מעשן

הוספת תגובה

• מעוניין בסרט שיזעזע מעשן - תגובה

משה רוימי
    17/09/2012

עוז היקר, כדי לסייע למעשן לא צריך "לזעזע" אותו אלא לגרום להאמין בעצמו שהוא יכול לחיות חיים נהדרים בלי הצורך לפגוע בעצמו. מעשנים לא מעשנים כי הם רוצים לעשן אלא שהם מנסים בדיוק כמו כל אחד אחר לפתור לעצמם בעיות, הם מחפשים אחר דרך להתמודד עם החיים, עם דילמות והסיגריה הפכה שלא במודע לממלא מצוינת של חסכים רגשיים. אם אתה רוצה לעזור לבת זוגתך, הכיוון הוא לא בהדגשת הנזק, היא מודעת לו אבל מתקשה לראות את חייה בלי "המשענת" שהתרגלה לה במשך זמן רב. הדבר הנכון לעשות זה להמליץ לה לחפש אחר הדרך הטובה ביותר עבורה לשנות כיוון, לזנוח את הרגל העישון ולאמץ הרגלים חדשים מועילים יותר לה כאדם מוכשר ומוצלח שעתידה לפניה וגם לקשר בניכם שיכול להמריא לשיאים חדשים בלי שאף אחד מכן יהיה מכור להרגל כפייתי שתכליתו היחידה היא הרס עצמי. הרעיון הוא להפוך את העישון ללא רלוונטי, כמה שפחות לעסוק בו ולא להקדיש מאמץ "לא לעשן" אלא למלא את החיים בתוכן ועניין, הדחף לעשן ייפסק מעצמו כתוצאה משינוי הגישה בלי צורך בהפחדות ובוודאי שלא באף מניפולציה אחרת. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו