הפסקה פתאומית לאחר 8 שנים

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הפסקה פתאומית לאחר 8 שנים
    מודאגת!
    27/09/2012

שלום רב.
    אני מעשנת כ 8 שנים כקופסא-קופסא וחצי ביום.
    אני יודעת באופן וודאי שאני מעוניינת להפסיק ואני גם בטוחה שיכולה להפסיק בבת אחת כבר היום.
    השאלה שאני רוצה לשאול אם בעצם לאחר 8 שנים של עישון של מס' כה רב של סיגריות הפסקה פתאומית לא עלולה לשינוי או שוק לריאות?
    את ההחלטה להפסיק לעשן קיבלתי עקב מחלה של מכר מהסיגריות. אני רק רוצה לדעת אם זה בטוח להפסיק בבת אחת או שעליי לרדת בכמויות לאט לאט.
    אני מאוד מודה לכם!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הפסקה פתאומית לאחר 8 שנים

הוספת תגובה

• הפסקה פתאומית לאחר 8 שנים - תגובה

משה רוימי
    03/10/2012

שלום שילי,

כל המפסיקים לעשן ואני בתוכם עברו תהליך של שינוי שהוביל לרגע המיוחד הזה שבו שממנו והלאה אין צורך לעשן והשינוי הזה הוא לא בכמות הסיגריות אם כי בדרך כלל קורה שמעשנים פחות בשלב שבו מתגבשת ההחלטה לא לעשן יותר לעולם. הדבר החשוב בהפסקת עישון הוא השלמות הרגשית שכן הקושי האמיתי אינו פסיולוגי אלא רגשי ובא לידי ביטוי בתלות שקשה להחלץ ממנה ולכן חשוב שתהיי שלמה עם עצמך שאת עומדת לקבל החלטה נכונה לחיים שלך, שאין לך ספק שתרגישי יותר טוב, שבריאותך רק תלך ותתחזק ושמכאן ואילך תתמידי בכיוון חיובי של טיפוח הנפש והגוף שלך במזון בריא ומאוזן, בפעילות גופנית ובכל מה שיעשה אותך מאושרת. העישון יהיה לא רלוונטי בחייך בלי קשר לכמות שתעשני עד אז ברגע שתחשבי ותפעלי בכיוון החדש הזה שתיארתי בפנייך וכשזה יקרה גופך יגיב בהתאם ויקבל בברכה את השינוי שאחרי שנים מאפשר לו לצמוח ולהתפתח כפי שנועד להיות מרגע הלידה, בלי הרעל שהעישון כופה עליו....חשבי על זה כך וראי שהפסקת עישון יכולה להיות קלה, מהירה ומאוד מתגמלת בכל המובנים. בהצלחה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו