מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
- 24 יום ללא סיגריות - יש עדיין Cravsערן27/02/2008
הי,
אני כבר 24 יום לא מעשן. הפסקתי בכוחות עצמי ללא שום תרופה או עזרה.
אני מרגיש הרבה יותר טוב, כבר מתחיל לראות שיפור בנשימה. פחות כאבים בחזה וכל שאר היתרונות.
אבל, עדיין יש לי Cravings, הם בעיקר קורים במשך היום ולקראת ערב פוסקים, יחד עם הרצון לעשן אני מרגיש חוסר ריכוז מסוים.
עישנתי 15 שנה בממוצע חפיסה אחת ליום.
כמה זמן עוד יש לי לחחות את הרצון העז לעשן.
תודה מראש,
ערן* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר הרצון לסיגריה אחרי הפסקה
רמי רומנובסקי27/02/2008שלום ערן
ראשית ומזל טוב על כך שהפסקת לעשן.
אלא אם כן אתה צורך ניקוטין או טבק בפורמט אחר, אותו רצון שאתה מתאר נובע מהתלות הנפשית בעישון.
חשוב להבין שכל מה שתחווה מרגע זה ואילך הוא תוצאה של אמונה או תפיסה שויתרת על משהו. אותה אמונה שסיגריות עוזרות לריכוז או מרגיעות מתח ועצבים. ברור שזה לא נכון ואפילו להפך אך חשוב מאוד להבין ולקבל את זה.
בכל רגע נתון בו יעלה הרצון לסיגריה שאל את עצמך את השאלה הפשוטה האם אני רוצה לחזור ולעשן עכשיו קופסה ליום (או כמה שעישנת לפני שהפסקת) ברגע שמבינים שזאת השאלה נגמרת הדילמה, הספק וההתלבטויות כי התשובה החד משמעית לכך היא לא.
תוכל להיפטר מאותו רצון ברגע שתקבל את עצמך כלא מעשן ותסיר כל ספק או געגוע.
בהצלחה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם ישרים?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)